Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

EKSKLUZIVNO ZA ALO!

Fifi: Ja sam strejt žena i volim muškarce!

Autor: Dijana Petrović | 11.11.2013 - 21:12:00h | Komentara: 7

Mladić, to jest devojka u telu muškarca Filip Janevski Fifi (22) iz Makedonije, koji je protekle nedelje privukao veliku pažnju medija kada se pojavio na sceni šou programa “Iks faktor” i nakon negativne kritike člana žirija, kantautora Željka Jokismovića, zavredio je podršku velikog dela javnosti! Makedonski transseksualac ekskluzivno za “Alo!” priča o svojoj seksualnoj orijenatciji i otkriva da je „prava žena“ i u skladu s tim je i njegova seksualna fantazija.

Najnovija fotografija: Fifi je promenio imidž

Najnovija fotografija: Fifi je promenio imidž

 - Ja sam strejt žena. Volim muškarce - kratko nam je odgovorio Filip Janevski, koji je poslednju javnu neprijatnu situaciju doživeo kada mu je član žirija “Iks faktora” Željko Jokisimović rekao: “Meni se ovo ne dopada, ali lepo pevaš”, zbog čega su se oglasile brojne LGBT organizacije. Ipak, Fifi reakciju popularnog kantautora racionalno prihvata i ne zamera Željku na njegovom stavu.

Fifi

Fifi tokom nastupa u rijalitiju

 
- U životu sam naučila da razumno prihvatim bilo kakvu kritiku, jer svaki čovek ima pravo na svoje mišljenje. Ja ne mogu da promenim nečiji stav, kao što ni drugi ne mogu da promene moj. Bila sam spremna na svakakve reakcije - izjavila je Fifi, koji nastavlja takmičenje u šou programu “Iks faktor” i koji će se ponovo sresti oči u oči sa Željkom, te otkriva da li strepi od njegovih novih reakcija.
 
- Ja se ne bojim ničega. Ne bojim se ni Željka Joksimovića - kratko je rekao mladić u telu devojke, koga su ipak prihvatili ostali članovi žirija u popularnom šou programu, ali to nije bio slučaj u njegovom dosadašnjem životu.
 
- Imala sam neprijatnih situacija još od malih nogu, ali uvek sam znala kako da se suočim sa time. Na početku moje pevačke karijere niko nije mario za moje pevanje, svi su me gledali kao transdžender osobu, a malo ko kao pevačicu - otkrio je učesnik popularnog pevačkog šou programa koji je mnoge oduševio izvođenjem pesme “Dov‘e L‘Amore” čuvene Šer:
 
- Ja pevam od kad znam za sebe. Pevanje je najveća strast u mom životu. Učestvovala sam na raznim festivalima i manifestacijama u Makedoniji. Imam iza sebe snimljeno više pesama i spotova - otkrio je Janesvki.

Kristina: Željko, treba te samleti!

Dok s jedne strane Fifi oprašta Željku Joksimoviću, Kristina Kovač, jedna od članova žirija “Iks faktora”, želi da ga ubaci u mašinu za mlevenje mesa. A do novog sukoba između Kovačeve i Joksimovića je došlo kada je jedan od takmičara otpevao baladu na engleskom jeziku, što se Kristini veoma svidelo, ali je Željko tražio od učesnika da mu otpeva jednu sevdalinku i tom rečenicom razbesneo koleginicu.


- Željko, kako si bezobrazan! Nemoj da ga teraš, pusti ga, molim te! - rekla je Kristina, a kada je Joksimović nastavio da insistira, Kristina je predložila da bude samleven.
- Željko, znači treba te ubaciti u mašinicu za meso! - pobesnela je Kovačeva. 
 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 12.11.2013 00:03h

    svaka cast fifi,velika podrska!!!

  • gedza Vreme: 12.11.2013 01:06h

    Dobro peva, ali ga je uzas gledati kao pojavu!

  • jovan Vreme: 12.11.2013 09:25h

    Dokle bre više, stalno uvozimo neke nazovi umetnike,koga briga za ovu osobu, Pink je uporno nametao ono Bokija 13 a sada ovo neka ih u Makedoniji šta će kod nas.Dosta više sa davanjem medijskog prostora strancima koji pokušavaju da postanu zveze preko naših novčanika i TV ekrana, imaju svoje matične zemlje pa naka tamo prave karijeru, koga je ovde briga za makedonca koji je da budem fin žensko u muškom telu - ajde bre ima toliko bitniji tema za novine.

  • mare Vreme: 12.11.2013 11:06h

    Sta sve majka radja! Jovane slazem se sa tobom.

  • Mimi Vreme: 12.11.2013 12:55h

    Bravo Jovane! Mada samo da pojasnim lično nemam ništa protiv "takvih" osoba jer smatram da je to BOLEST i da niko "BOLEST" sebi ne želi i da nisu krivi što su takvi rođeni ali jesam PROTIV tolikog i takvog EKSPONIRANJA! i to sve kod NAS u SRBIJI!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP