Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

E, NEK SI JOJ REKLA

Fifi: Pa šta ako smo grešile? I Rijana falšira!

Autor: A.O. | 22.01.2014 - 19:30:00h | Komentara: 0

Kristinina grupa „H2O“ napustila je takmičenje "Iks Faktor" nakon duela sa Aleksandrom Sekulić koja se u baražnom glasanju u prošloj epizodi vratila u ovo prestižno takmičenje.

Nakon proglašenja rezultata, gde je Željko Joksimović odlučio da H2O ide kući, u bekstejdžu je vladalo nezadovoljstvo takmičara: " Mnogo nam je žao nam je što su ispale! Fifi je uvek bila spremna za šalu i mnogo će nam nedostajati! " - čulo se u bekstejdžu. Teodora iz grupe „4U“ bila je najuznemirenija:
- Ne mogu da verujem, skroz sam razočarana, ne mogu da zaustavim suze! Marinela mi je najbolja drugarica ovde i velika podrška!  – rekla je uplakana Teodora.

H2O

H2O

 Članica grupe „H2O“ Fifi bila je nezadovoljna rezulatitom: „Očekivala sam više! Mislim da nismo zaslužile da ispadnemo već u trećem lajvu!“ – rekla je vidno razočarana Fifi, dok je Marinela bila suzdržanija: „Naravno da mi je krivo, ali pre svega najviše mi je žao zbog prijatelja koje sam ovde upoznala".

Na pitanje kako komentarišu ocene Željka Joksimovića, Fifi je u svom stilu rekla: -Ne znam da li smo falširale, ali ako i jesmo, pa šta – i Rijana falšira!“, dok se Marinela samo nasmejala njenom komentaru i rekla: "Nikom ništa ne zameramo, ovo je takmičenje i drago nam je što sam učestvovale!". Ove dve šarmantne devojke u budućnosti će nastaviti da se bave muzikom, a obećele su i da će svoje brojne fanove uskoro obradovati bar jednom zajedničkom pesmom.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP