Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

BORI SE ZA LJUBAV!

Filip: Stanija, izvini, ne mogu bez tebe!

Autor: A. Radojević | 03.12.2013 - 20:15:00h | Komentara: 11

Iako su šanse za pomirenje Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića veoma male, maneken je ekskluzivno za „Alo!” otvorio dušu i objasnio kako se pokajao za sve loše što je uradio i doneo odluku da će se boriti svim snagama da vrati starletu. Panajotović je shvatio da bez Dobrojevićeve ne može i da mu mnogo nedostaje od kako su prekinuli svaki kontakt.

- Ja sam ishitreno reagovao i ružno je sve ovo ispalo. Mnogo mi je žao zbog svega i izvinjavam se devojci sa kojom proveo ovoliko vremena i što sam postupio klinački. Neću da pričam šta ću sada uraditi, ali ću se svakako boriti za nas. Znam da sam pogrešio i pokušaću da sve to ispravim. Želim da je vratim - izjavio je Panajotović za „Alo!”.

Filip Panajotović

Sve za ljubav: Filip Panajotović | Foto: N. Marković

 - Bio sam nezadovoljan nekim svojim stvarima i zapostavio sam je, ali sam sve to sredio i stao na noge. I sada hoću da sa nama bude sve kao što je bilo i pre. Nedostaje mi i ne mogu bez nje - kaže maneken, koji ne poriče da je nekoliko sati čekao ispred Stanijinog stana u Novom Sadu, ali se straleta nije pojavila.

stanija

Mudro ćuti: Stanija Dobrojević | Foto: Twitter

 - To je privatno, zbog nečeg drugog - odgovorio je Filip na pitanje kako se osećao kada mu bivša devojka nije otvorila vrata. 
Podsećanja radi, Filip i Stanija su svoju ljubavnu priču započeli u rijalitiju „Farma”, a pre starletinog puta u Ameriku su raskinuli, da bi se po njenom povratku u Srbiju ponovo pomirili. Iako su planirali da ne pričaju o poslednjem raskidu, Panajotović je u petak na Televiziji „Pink” javno priznao da je prekinuo svoju vezu sa starletom, a zatim za naš list i pričao o razlozima raskida.
 
- Staniju poštujem i sve najlepše mislim o njoj, ali jednostavno, putevi su nam se razilazili i ovom momentu je zaista najbolje što smo raskinuli. Voli ona mene i dalje. Kada smo razgovarali, oboje smo rekli da ne možemo više. Mnogo je teško, ogroman pritisak... Nisam navikao baš da joj titram, da trčkaram, mislio sam da će to da se promeni, ali nije išlo. Ja sam počeo da bivam kakav zaista jesam i to je bio razlog za sukob. Ne znam kako bi bilo da nisam bio u toj vezi, ali me to i ne interesuje, jer sam bio zaljubljen i sve sam radio srcem, mnogo sam voleo tu devojku i hteo sam sve sa njom. Zaista se ne kajem ni zbog čega - pričao je između ostalog Panajotović, koji je očigledno shvatio da i dalje voli Staniju, te će se sada boriti za njihovo pomirenje.

Filip istetovirao Stanijino ime!

Poznati maneken Filip Panajotović je pre mesec dana istetovirao ime Stanije Dobrojević na svojoj ruci. Kako bi pokazao koliko voli svoju sada već bivšu devojku, maneken je odlučio da njeno ime ispiše na ruci, a želja ovog para je bila da sve to ostane intimno i tajno. 
Poslednji komentari
  • Chicha! Vreme: 03.12.2013 21:20h

    Koja je ovo ljiga od coveka.Stanija ako je ovo tvoj vrh onda si gluplja nego sto sam mislio.Dodji do chiche malo.

  • Sydneysider Vreme: 03.12.2013 21:23h

    Ajoooj mila majko, dokle ove sapunice?!

  • Mik Vreme: 03.12.2013 21:37h

    Filipe stvoreni ste da budete zajedno i u paru.Bori se za Staniju i nedozvoli da je izgubis.

  • Sydneysider Vreme: 04.12.2013 02:57h

    Mik i svi ostali koji se palite na nekakvu njihuvu vezu, da li ste vo slepi, ljudi? Zar ne razumete svrhu ove melodrame kojoj se ne vidi kraj? Upamtite glavna fora je biti prisutan u medijima, i na taj se nacin zeli nekakva karijera bez pokrica. Osvestite se.

  • slavko Vreme: 04.12.2013 06:51h

    Nosite se oboje u p...u materinu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP