Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NE PROPUSTITE

Finalisti "X faktora" pevaju evrovizijske hitove!

Autor: A.O. | 23.05.2015 - 14:30:00h | Komentara: 0

U znak podrške našim predstavnicima na Evroviziji, učesnici X factora pevaće najveće hitove ovog najpopularnijeg evropskog takmičenja.

Finalisti na sceni

Finalisti na sceni | Foto: X Factor Adria Promo

Od ove nedelje očekuju nas dve emisije koje će se emitovati uživo. Osmoro kadidata nastupiće u nedelju, 24. maja u 21 sat, dok ćemo preostalih sedmoro gledati na programu Prve u ponedeljak, 25. maja u isto vreme. U obe večeri, šou će napustiti po jedan takmičar. 

Željko Joksimović

Željko Joksimović | Foto: X Factor Adria Promo

Očekuju nas veoma uzbudljive epizode pune emocija u kojima će, sigurni smo, uživati i publika i žiri X faktora, posebno Željko Joksimović koji je i sam učestvovao na ovom prestižnom takmičenju.

- Evrosong je vrlo aktuelan ovih dana i drago mi je što ćemo imati priliku da vidimo kandidate kako interpetiraju hitove najvećeg evropskog takmičenja. Od svojih kandidatkinja očekujem maksimalnu posvećenost u pripremama za novi lajv - rekao je Joksimović povodom predstojeće epizode X Faktora.

Žiri siguran u svoje takmičare

Žiri siguran u svoje takmičare | Foto: X Factor Adria Promo

Kako saznajemo, njegovoj koleginici Akelsandri Kovač pravi užitak bio je da pronađe odgovarajuće pesme za svoje kandidate i ova zahtevna članica žirija veruje da će publika uživati u novoj emisiji.

- Moja grupa, koja je ujedno i najbolja pevačka grupa u ovom takmičenju, ozbiljno se pripremila za sledeći lajv! Publika ce čuti vrhunsko pevanje i kvalitetnu evrovizijsku pop muziku, a nastupi koje smo spremili će svima vratiti osmeh na lice! - rekla je Aleksandra.

I sudije "X Faktora" Masimo i Tonči su za svoje kandidate odabrali evrovizijske hitove, a koje su to kompozicije u pitanju saznaćemo u nedelju i ponedeljak od 21 sat na Prvoj televiziji.

Da podsetimo, u novim epizodama nastupiće i kandidati koji su se vratili u takmičenje: Highway trio, Milan Bukilić, Tarik i Adnan i Bobi Mojsovski. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP