Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PINKOVE ZVEZDE UŽIVO NA ALO.RS

Finalni obračun - prošli Nemanja, Gabrijela, Milan i Mlađen!

Autor: Alo.rs | 06.06.2015 - 21:00:00h | Komentara: 0

Pinkove Zvezde ulaze u samu završnicu takmičenja. U toku je četvrtfinale ovog rijalitija i žiri će večeras morati da odluči ko će proći u polufinale takmičenja. Odlukom žirija direktno dalje su prošli Slobodan Radanović, Bojana Golubović, Pavle Dejanić, Denis Dimoski. Ispali su Aldin Avdijaj, Tijana Cogoljević, Nemanja Semlekan, Aleksa Kostić. U finalnom obračunu dalje su prošli Nemanja Maksimović, Gabrijela Pejčev, Milan Petković i Mlađen Tošović.

Žiri je i večeras pred sobom imao težak zadatak. Bora, Ceca, Marina, Haris i Miroslav morali su da odluče ko će od četvrtfinalista proći u naredni krug takmičenja.
Četvrtfinale pratite uživo na alo.rs.

U prvoj četvrtfinalnoj borbi snage su odmerili Slobodan, Aldin, Enis i Nemanja.

Prvi je nastupio Slobodan Radanović pesmom "Dva galeba bela".

Slobodan Radanović

Ceca je Slobodanu rekla da je bio odličan i da je bila napeta do samog kraja. Sa Cecom se slaže i Bora.

- Bio si odličan. Ja koji sam duduk za trilere mogao sam da primetim da je drugi bio još sigurniji nego prvi, rekao je Bora.

Haris smatra da prebrza matrica nije dozvolila Slobodanu da pokaže sve što zna.

- Vrlo zahtevna pesma i vrlo je hrabro što si se odlučio za ovu pesmu, ali sve u svemu, ja mislim da si se dobro izborio i da je utisak povoljan, dodao je Miroslav.

Drugi je nastupio Aldin Avdijaj sa pesmom "Hajde idi drugome".

Aldin Avdijaj

Miroslav je rekao da je ovo prvi put da nema šta da zameri Aldinu na izvođenju.

- Ja sam navikao da bira pesme koje su prenatrpane ukrasima i trilerima, a večeras vidim da je po prvi put odabrao pesmu gde nema toliko trilera, ali dovoljno da pokaže šta ume. Takođe sam večeras prvi put bez zamerke na Aldina, pohvalio ga je Miroslav.

Ipak, ostatku žirija su falili trileri.

- E pa meni se više sviđa kada onako peva, ubacila se Marina.

- I meni se više sviđa kada Aldin peva trilere, ali je Aldin jedinstven, smatra Bora, a i Haris je dodao da Aldinu bolje idu pesme sa dosta trilera.

Nakon Aldina na scenu je stupio Nemanja Maksimović i otpevao pesmu "Devojka".

Nemanja Maksimović

- Mislim da je bilo malo falša, ako sam dobro čula, ali imaš ti dušu dok pevaš, imaš ti šarma dok pevaš, emocija fenomenalna, tako da taj falš i ne čujem, rekla je Ceca.

- Taj falš će se ispeglati svakako iako ga je bilo malo, ja nisam obratio pažnju na to, već sam obratio pažnju na fenomenalne ukrase koje on ima. Ako je bilo malih odstupanja to nije bitno, opet ću ponoviti, da mi svi to radimo kada je živa svirka, a vi ste još tu pred nama... prema tome, sve čestitke, rekao je Haris.

- Večeras si nesigurno i stidljivo ušao u pesmu. Bilo je tu par nepreciznosti, rekao je Miroslav.

- Nesiguran si u visokim lagama, kao da ti je glas malo umoran, rekao je Bora ali je ipak pohvalio Nemanjino izvođenje. Bora je zaključio da svi mladići koji nastupaju večeras puno vrede.

Poslednji u ovoj četvorci nastupio je Enis Todić sa pesmom "Zauvek tvoj".

Enis Todić

- Besprekorna intonacija, odlično pevanje, uz šarm koji poseduješ, izuzetno dobro, zaključio je Bora.

Ceca je rekla da Enis slatko peva.

- Ja sam u prethodnim emisijama rekla da može od njega da se napravi jedna tinejdžerska zvezda, smatra Ceca. Slatko ti pevaš, uz sitne korekcije izgovora vokala i ispevavanja, ti možeš da uspeš, dodala je ona.

- Pa ja znam njega kako peva, ali je imao sugestije i od mene i od Cece da malo otvoriš samoglasnike, jer ostane grleno, kao da ne pevaš punim glasom, rekao je Haris.

I Marini se svidelo kako je Enis večeras nastupio, rekla je da je popravio dikciju.

- Imaš svoj fazon pevanja, to je vrlo bitno, sladak si, super, poručila mu je Marina.

Miroslav je imitirao Cecu, na šta mu je ona dobacila da je jako isfeminiziran čovek.

Po novom pravilu, pre glasanja žirija, četvoro takmičara iz grupe zajedno peva istu pesmu. Ovog puta pevaju Harisovu pesmu "Pusti me".

Ovaj zajednički nastup je žiri doveo u još teži položaj jer su, po njihovoj oceni, sva četvorica takmičara pevala bolje nego u solo nastupima.

- Zašto uvek birate ove najskuplje i najteže pesme. Šta vam to treba? Šta vas je vodilo ka tome? I zato je Marini teško, i ostalim članovima žirija, naravno, rekao je Haris, indirektno zadirkujući Miroslava. Miroslav je imao odgovor: - Milane, ako neki reflektor zataji, proveri da nije Haris previše digao nos.

Odlukom žirija direktno dalje ide Slobodan Radanović, dok su se u duelu našli Nemanja Maksimović i Enis Todić. Ispao je Aldin Avdijaj.

Sada nastupa ženski deo ekipe. Snage će odmeriti Lejla, Bojana, Tijana i Gabrijela.
 

Prva je nastupila Lejla Zahirović sa pesmom "Moj behare, ko li mi te bere"

Lejla Zahirović

- Odlično Lejla, odlično, zrelo, stabilno, lepa pesma, legla ti je pesma... Pustila si glaščinu, svaka čast, rekla je oduševljeno Ceca.

- Odličan izbor pesme i odlično pevanje, zaista, glas vrlo moćan. Sve je bilo tačno, a da li je bilo malo više školski nego što treba, malo je falilo emocije, ali je utisak više nego povoljan, smatra Bora.

Bez obzira što se poodavno neki trude da ovakve pesme smeste u muzej, počeo je  Miroslav dodajući da je dobro što ih nisu nisu smestili u muzej.

- Muzej voštanih figura, ubacila se Marina.

- Ja bih voleo da se tamo nađem, branio je ideju Miroslav.

- Znači Jagodina vam je krajnje odredište? upitao je Milan.

- Falilo je možda malo emocije, ali elegantno, ženstveno, baš super, smatra Marina.

Druga je nastupila Bojana Golubović sa pesmom "Oj joj kaluđere"

bojana Golubović

- Bilo je par nepreciznosti, ali eto, digneš mi raspoloženje, smatra Marina.

Haris je imao zamerki.

- Ona evidentno odlično peva, i jako mi se sviđa njena boja i način pevanja, ali mi se ne sviđa jer ne završava reči na kraju, oštar je bio Haris.

- Meni je bio sjajan i scenski nastup i pevanje. Drugi put slušam ovu pesmu, odlična je pesma, i verovatno je ne bih čuo ranije da ne učestvujem u ovom šouu, primetio je Bora. Njemu se svideo njen “brašnjavi” glas, koji joj, kako je rekao, sjajno stoji.

- Ona zna da izabere pesmu i podigne publiku, dodala je Ceca.

Treća takmičarka koja je nastupila večeras je Tijana Cogoljević sa pesmom "Znaj da znam"

Tijana Cogoljevic

- Ne znam da li će se ostali složiti, ali je meni ovo bilo fantastično, rekao je Miroslav.

Marina je primetila krčanje u glasu ili slušalicama. Tijana je pokušala da opravda “krčanje” u glasu, ali ju je Haris sprečio.

- Bolje ti je ovaj komentar, nego da kažeš da si juče ovo, ono. Stekao se utisak da je taj krkljando nameran, znači nisi umorna, ovo ide u tvoju korist. Nije problem sa grlom, nego je nameran, branio ju je Haris.

- Ona niti je umorna, niti je promuklo grlo, ona peva devojka... ima raspon glasa kao ovaj studio. Meni se jako dopalo kako je ona pevala večeras, dodala je Ceca. I Bora je imao samo reči hvale.

- Utisak je jako dobar, smatra Bora.

Poslednja u ovoj grupi nastupila je Gabrijela Pejčev pesmom "Sama"

Gabrijela Pejčev

Gabrijela večeras nije baš oduševila žiri.

- Pa ne znam... Moj utisak je da je moglo to malo jače da bude. Da li je taj mikrofon učinio nešto loše, ne znam. Sve je to tačno, sve je to dobro, u svakom slučaju. Mi tebe znamo od ranije, pevanje tu nije sporno, možda fali još više duše, malo energije, i verujem da bi to bilo za neki procenat bolje, smatra Haris.

- Ni meni nisi bila ubedljiva kao u prethodnim nastupima, ali je sveukupno to dobro, dodala je Marina.

- Eh da sam malo mlađi, rekao je Miroslav.

- Gabrijela, ja iz sve snage navijam za tebe, ali ipak, sa žaljenjem, moram da konstatujem da si večeras bila dosta slabija u odnosu na prethodne nastupe, iskren je bio Miroslav. Dok je Ceca konstatovala da joj pesma ne leži.

Pošto je Milan konstatovao da Ceca ima simpatije prema Gabrijeli, ona mu je odogovorila.

- Nisam ja slaba ni na koga, ja nemam prava da budem ni na koga slaba. Ja mogu nekog da podržim ako mu je teško. Pod broj dva, ja mislim da ti pesma ne leži. Pod broj tri, mi ovde dušo moja biramo kompletnu ličnost, oštra je bila Ceca.

Takmičarke ove grupe su za zajedničku pesmu izabrale Cecino “Crveno”.

Odlukom žirija direktno u polufinale ide Bojana Golubović, dok će se u duelu naći Gabrijela Pejčev i Lejla Zahirović. Tijana Cogoljević je napustila takmičenje.

Snage na sceni sada odmeravaju Gojko, Milan, Nemanja i Pavle.

Prvi je nastupio Gojko Vujić sa pesmom "Sviraj brate".

Gojko Vujić

Ceca je bila oduševljena njegovim izvođenjem.

- Bravo za emociju - rekla je Ceca i potom aplaudirala Gojku - Odlična boja, i kroz tu boju najlepša moguća emocija. Za ovu pesmu to zaista treba. Ja obožavam ovu pesmu, a mislim da si je ti Gojko, mnogo lepo i verodostojno doneo, smatra Ceca.

- Ne samo za emociju, bravo za sve, rekao je Bora, a potom dodao: Ne znam ko je spojio ovu grupu, ali nas je stavio na muke Tantalove!

- Nemam ja tu šta da dodam, osim da kažem da nastaviš tako. Možda malo glasnije pevaš u delovima i to je to, smatra Haris.

Drugi je nastupio Milan Petković sa pesmom "Najjači ostaju".

Milan Petković

Milan Petković

- Razbio si, razbio si, oduvao si. Počevši od stajlinga, preko izbora pesme, preko scenskog nastupa, preko pevanja. Jednog momenta sam pomislio, kada si pustio onaj urlik da je Branislav tu. Svaka čast, oduševljeno je govorio Bora.

- Drugi majstor iz Mrčajevaca nije tako oduševljen, kao specijalista, priznao je Miroslav.

- Nije ni čudo, dobacio je Bora.

Pošto je Miroslav zatražio objašnjenje odgovora, Bora je objasnio kako su Mrčajevci, ipak, daleko od Čačka. Za one mlade ljude koji ne znaju, iz Čačka su Točak i Bora Đorđević, a iz Mrčajevaca je Miroslav Ilić. Prepucavanje se tu nastavilo.

Onda se iznervirala i Ceca, jer joj nisu dozvolili da kaže svoje mišljenje.

- Fenomenalan si bio. Imaš raskošan talenat. Sve je bilo tačno precizno, na mestu. Bog ti je dao da vladaš kojim god hoćeš žanrom. Ne znam da li znaš operu da pevaš..., rekla je Ceca.

Na scenu je nakon Milana izašao Nemanja Semlekan i otpevao pesmu "Luda ženo".

Nemanja Semlekan

- Jedan vrlo jak vokal. Snažan. Moram priznati da mi se pesma nešto ne dopada, bez obzira što je Marina radila tu pesmu. Ali mi se pesma ne dopada za ovu vrstu takmičenja. Ovo je klupska pesma koja je za tu namenu pravljena, ali da ti imaš jak i odličan glas stoji, smatra Haris.

- Bio si dosta neprecizan. Ne znam šta je problem. Ja znam kako ti pevaš, ali ti se nešto desilo, dodala je Marina.

Nemanja je rekao da je pesmu dobio sinoć.

Bora je rekao da je Nemanja napao pesmu.

- Jako dobro, ali dosta nepreciznosti, rekao je Bora. Ceca se složila sa ostalim članovima žirija.

Poslednji u ovoj grupi nastupio Pavle Dejanić sa pesmom "Motori".

Pavle Dejanić

Publika je dugo aplaudirala i skandirala nakon što je Pavle završio sa pevanjem.

- Valjda se ovako postaje zvezda?, upitao je Milan žiri.

- Ja obožavam da gledam njegov nastup, zato što je dečko sve vreme uključen, kao na struju. Daje sebe maksimalno u svoj nastup. To je poenta, on sebe daje publici, oduševljena je Ceca.

- Nije samo to. Večeras smo govorili o kompletnosti. Ja se sećam Pavla kada je pevao Vaneva. Peva sve žanrove. Nije Pavle samo roker, i svaka čast na energiji koju ulažeš, dodao je Bora.

- Ja sam harmonikaš, verovali ili ne. Tako sam počeo, priznao je Pavle na šta je žiri bio oduševljen.

Pesma koju ova grupa zajedno izvodi je "Ciao bella"...

Žiri je odlučio da direktno u polufinale ide Pavle Dejanić, dok su se Milan Petković i Gojko Vujić našli u duelu. Iz takmičenja je ispao Nemanja Semlekan.

Na sceni su sada Vladimir, Aleksa, Denis i Mlađen

Prvi je nastupio Vladimir Cvetković  sa pesmom "Mjerkam te mjerkam".

Vladimir Cvetković

- Odlično si ovo otpevao. Čolina pesma na tvoj način, deluje kao laka za pevanje, ali nijedna Čolina pesma nije laka za pevanje, smatra Marina.

- Odlično si otpevao, sjajan izbor pesme, svaka čast, proučio mu je Bora.

- Sećam se da je Vlada ispao, pa se vratio preko baraža, i evo ga sada, rame uz rame, sa momcima koji su direktno prolazili dalje. Mnogo mi je drago što si se vratio, jer zaista zaslužuješ da budeš i večeras sa nama ovde i zaista se nadam da ćeš nastaviti takmičenje, rekla je Ceca.

- Veoma čvrsta, pomalo šeretski izvedena pesma, interpretacija sa elementima koji trebaju tu biti. To je bilo jako, jako dobro, i možda tvoja najbolja izvedba tokom celog takmičenja, rekao je Haris.

Sledeći je nastupio Aleksa Kostić sa pesmom "Ludak kao ja".

Aleksa Kostić

- Publika te voli, odlično izgledaš, odličan scenski nastup, ali mi je dinamika bila malo preterana, smatra Bora.

Miroslav se složio sa Borom.

- To je posledica jer je sa jako velikom tremom ušao u pesmu. Posledica preforsiranja je prevelika želja da se trgao kada je shvatio da mu je ovo poslednja šansa, smatra Miroslav.

Sledeći je nastupio denis Dimoski i otpevao "Čija je ono zvijezda".

Denis Dimoski

Bora je ustao i aplaudirao uz komentar:

- Ovo je ubica, u najboljem smislu te reči.

- Ja odavno nisam čuo ovako kristalno čist i visok glas, da intonira dobro, da ima emociju i da ima triler na svom mestu. Amazing. Svaka čast, svaki komentar bi bio suvišan, oduševljen je bio Haris.

- U prošloj emisiji je imao fenomenalnu interpretaciju i to je ponovio večeras. I tada sam ti dao najvišu ocenu, a i večeras ću ti dati veliku ocenu, uverio ga je Miroslav.

Žiri je saznao da Denis studira na trećoj godini Muzičke akademije u Skoplju, odsek opersko pevanje, pa je zamoljen da izvede deo iz opere. Žiri je bio oduševljen.

Miroslav je odmah nastavio svoje izvođenje dela opere “Traviata – Vinska pesma”, što je izazvalo smeh svih u studiju.

Mlađo, istupi, molim te, molila je Ceca, Mlađena Tošovića da počne da peva.

Nakon operskog izvođenja, na scenu je izašao Mlađen Tošović i zapevao "Ne idi od mene".

Mlađen Tošović

Mlađen Tošović

- Ja kažem da nije desetka. Nije to Interpretacija za 10 bila, već za 10 minus. Nije ovo najbolja interpretacija koju smo čuli. Šta bismo sa ostalim desetkama radili, zapitao se Haris.

- Uz svo uvažavanje svog kolege, ja se ne slažem. On baš spada u red pevača koji mogu da pevaju i pop i folk muziku. Ja obožavam da ga slušam dok peva pop muziku, mada je odlično otpevao i ovu pesmu. Drugo, on ima specifičnu boju. Ono dete tamo peva operu. Ne možemo svi da pevamo operu, ali to ne znači da manje vredimo. Drugo, ti si meni kompletić, paketić i meni se to sviđa, rekla je Ceca.

Ova grupa je pevala pesmu "Pukni zoro" a imali su i koreografiju uz svoj nastup.

Žiri je odlučio da direktno u polufinale ide Denis Dimoski, dok će se u duelu naći Vladimir Cvetković i Mlađen Tošović. Iz takmičenja je ispao Aleksa Kostić.
 

Sledi finalni obračun...

Nemanja Maksimović i Enis Todić pevali su "Nije život jedna žena" – Dalje ide Nemanja Maksimović.

Lejla Zahirović i Gabrijela Pejčev pevale su pesmu "Romale, romali"  – Dalje ide Gabrijela Pejčev.

Gojko Vujić i Milan Petković pevali su "Zapišite mi broj" – Dalje ide Milan Petković.

Vladimir Cvetković i Mlađen Tošović pevali su pesmu "Lapsus" – Dalje ide Mlađen Tošović.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP