Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NIKO MU NIJE POVEROVAO

Gastoz otkrio svoj rekord u seksu!

Autor: M.K. | 03.07.2015 - 11:22:00h | Komentara: 4

Sinoć je u "Hotel Maldive" stigla Vesna Vukelić Vendi koja je sa takmičarima uradila emisiju "Mitraljesko gnezdo", a glavna tema su bili muško-ženski odnosi.

Ana i Gastoz

Gastoz | Foto: printskrin

Vendi je sa takmičarima pričala o tome ko im se dopada, sa kim bi bili u rijalitiju... Nenad Marinković Gastoz imao je zanimljive odgovore pa je najpre otkrio kako mu se jako svidela pevačica Aleksandra Prijović, koja je bila gošća u "Maldivima", u emisiji "Poželi pesmu".

Malo po malo, glavna tema postao je seks, pa je Vendi upitala Gastoza koji je njegov prosek, ali i rekord.

- Prosek mi je tri puta za veče. A što se rekorda tiče... Znam da mi u ovu priču niko neće poverovati, ali jednom sam imao seks 12 puta za 24 sata. Mislim da sam tad imao 18 godina - rekao je Nenad i otkrio da najviše voli seks pod tušem.

Poslednji komentari
  • no Vreme: 03.07.2015 12:03h

    Rekao je za Gordanu,Aleksandra mu je drugarica.

  • dusan Vreme: 03.07.2015 12:07h

    a ti si sad care zeznuo zmaja sa ovom izjavom , boze dragi lik je istosio sve adute i sada je poceo da lupa . toliko daleko je otisao da je cak presao i uvrnutog zmaja u toj raboti . majko mila 12 puta bez puze ma dali je moguce . e ovi fenomeni samo rastu na balkani i nigde vise . vataj ovo kusturica dok je vreme ,evo leba za bebe hahaha.

  • duska paunovic,dipl.soc.radnik Vreme: 03.07.2015 12:22h

    Dokle više za "podvizima"ove "zvezde" surove stvarnosti koja nam čereči i ovo malo dece što imamo!? Zar zaista mislite da neko ogrezao u alkohol u nedostatku marihuane i hašiša (prvom zlu smo sa njim i sami svedoci,a o drugom sam svedočio u PAROVIMA) ima pravo na ovoliku medijsku pažnju bez kritičkog osvrta!? Zar pod ovim našim nebom više nigde nema skrupula? Ko nam to tako nemilosrdno vuče omladinu u ambis iz koga se ne mogu lako iskobeljati? Na kraju-ima li kraja ovoj giljotini zdravog razuma?

  • dusan Vreme: 03.07.2015 12:30h

    e kad se sad slogiro nisam necu nikad , koliko god da voli zene ovaj covek vise voli alkohol i drogu , i nakon konzumacije ovih opijata lik ima snage da opremi devojku 12 puta.vadite hickoca iz groba, ovo vise nije realnost vec nadrealnost i sam bog nezna kojem bi ovo zanru pripadalo .pod hitno orlicima oduzeti sve medalje i premije i dodeliti ovom coveku , ovo se samo jednom radja na planeti . koliko je svirep i ohol mogao bi u rang sa judom posto je juda izdao isusa za saku peska

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP