Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

LJUBAV IZ „MALDIVA” SE RASPLAMSALA U STVARNOSTI

Gastoz: Oženiću se Goranom!

Autor: Biljana Radulović | 22.07.2015 - 15:22:00h | Komentara: 8

Ljubavne varnice koje su sevnule između pobednika rijalitija „Parovi“ Nenada Marinkovića Gastoza i pevačice Gorane Babić kada su se sreli u “Hotelu Maldivi” kulminirale su u javnosti. Oni su od Nenadovog izlaska nerazdvojni i već uveliko prave planove o zajedničkom životu.

Marinković i  Babićeva su  nerazdvojni u  poslednje vreme,  a već uveliko  prave planove  za zajednički  život

Marinković i Babićeva su nerazdvojni u poslednje vreme, a već uveliko prave planove za zajednički život | Foto: Petar Dimitrijević

Naša ekipa ih je videla kako razmenjuju nežnosti, ručaju i ćaskaju uz osmehe u jednom restoranu na Banovom brdu, gde su nam otkrili da je pao prvi poljubac i da su im majke dale blagoslov za romansu.


Muvali su me muškarci


Iako je temperamentan, Nenad priznaje da na muška udvaranja deluje smireno, iako mu ne prijaju.
- Odrastao sam u Parizu i homoseksualni odnosi su mi sasvim normalna stvar. Neka se oni vole, samo mene neka zaobiđu. Radio sam u jednom gej kvartu, gde su mi muškarci udeljivali komplimente i muvali me pričajući da imam lepe oči, neverovatan govor tela i da lepo mirišem. Ja se samo ljubazno zahvalim i iskuliram. Zanimljivo mi je da vidim kako se muškarcu sviđa muškarac na način kako se ženi sviđa - kaže Marinković.

- Nismo se razdvojili otkad sam izašao, a meni je još lepo s njom i nije mi dosadno. Poljubili smo se i sada smo zvanično zajedno, što mi je veoma drago. Sve sa njom ima posebnu draž. Kupila mi je plišanog medu i ja sam se rasplakao. Bio sam potpuno zbunjen jer dugo nisam dobio takav znak paznje - priznaje Gastoz, a Gorana objašnjava.

- Iskoristila sam priliku kada sam otišla da sipam benzin u auto i poželela da ga obradujem - otkriva pevačica, dok učesnik rijalitija ne zna šta ga je snašlo.

- Tražio sam da to više ne radi jer sam čudan po tom pitanju. Imam strah od pažnje i ne snalazim se u tome. Posle osećam krivicu ako ne uzvratim, a volim da radim onako kako želim, a ne kako moram - pokušava svoja osećanja da objasni Nenad.

- Gorana me je privukla na prvi pogled fizički, jer volim nestvarno lepe žene kao što je ona i odmah sam poželeo da je osvojim i da bude moja. Ima da je ženim ako treba - kroz šalu priča Marinković, dok se na ovu konstataciju Gorana smeška.

- Vidiš, moje ruke su prazne, tako da čekam prsten. Šalu na stranu, za sve ima vremena, ali mi prija hemija koju osećam između nas. To što me zasmejava, što se držimo za ruke. Nije mi presudan fizički izgled - kaže Gorana, na šta Gastoz dobacuje: „Pa to se vidi iz priloženog“.
Gorana je već prvu noć nakon Nenadovog izlaska iz rijalitija upoznala i njegovu mamu Gocu.

- Veoma je lepa, fina, slatka i prijatna žena. Lepo smo se ispričale - uz osmeh priča Babićeva, a njena jača polovina otkriva:
- Mama je čak tražila da se slikaju zajedno, a meni je šapnula: „Sine, mnogo je lepa, budi dobar prema njoj“. Inače sam se čuo telefonom sa Goraninom mamom, koja mi je poručila da je čuvam jer je ona najveće bogatstvo koje ima i rekla nam je da budemo dobri - uz zagonetan osmeh priznaje pobednik „Parova“.

Pevačica otkriva da je njena mama glasala za sadašnjeg zeta tokom prethodnog rijalitija.
- Ona ga obožava, videćemo da li će promeniti mišljenje kada ga upozna. Prepričala mi je ukratko šta je radio u rijalitiju i da je išao od jedne do druge devojke, ali to je bio deo šou programa. Nisam ljubomorna, zato, devojke, navalite - otvorenih shvatanja je mlada zvezda „Granda“, koja je spremna da započne život sa novim dečkom.
Poslednji komentari
  • nn Vreme: 22.07.2015 15:46h

    Jaooo kako je nizak i zdepast....Metar i zilet....

  • zaza Vreme: 22.07.2015 15:47h

    UZIVAJTE DECO LJUBAV TREBA DA JE NAJBITNIJA

  • max Vreme: 22.07.2015 20:55h

    Nenad nije ruzan,a jako je inteligentan.goga izgleda zrelo sto Nenadu fali tako da su idealan par.Mislim pogurace jedno drugo sigurno,buducnost je pred njima

  • lala Vreme: 22.07.2015 21:53h

    uf, bas je mama glasala za njega, moja kćerka , da se ja pitam , nikad ne bi bila sa njim. Meni je jako antipatičan momak .

  • indy Vreme: 23.07.2015 02:44h

    max,nije ruzan nenad ali je jako zdepast i nizak,ali svaka se zrtva koja tone hvata i za poslednju slanku koja je na dohvatu ruke pa tako i ova i svaka koja se putem marketinga pokusala promovisati a posebno kada bjke u pitanju gastoz pa makar bio od metra i zilet!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP