Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POSLE POBEDE

Gastoz se u suzama zahvalio bivšoj!

Autor: M.K. | 29.06.2015 - 10:20:00h | Komentara: 6

Nenad Marinković Gastoz izašao je iz vile rijalitija "Parovi" bogatiji za 45.000 evra, a u finalu je pobedio Jelenu Golubović. Na trećem mestu našao se Zmaj, a na četvrtom Maca Diskrecija.

Gastoz roni suze

Gastoz u suzama

Nakon proglašenja pobednika žurka je nastavljena u vili. Dok su se gosti zabavljali, svaki takmičar seo je u dvorištu pred kameru i izneo svoje utiske o boravku u vili.

Pogledajte šta se sve dešavalo u finalnoj večeri "Parova" (FOTO)

Ovo je devojka za kojom Gastoz pati (FOTO)

Nenad je dobio podršku većine ukućana, njegovom pobedom jedino nisu bili oduševljeni Tijana, Maca, Jelena i naravno Zmaj. Čak je i Ružica, koja se svakodnevno svađala sa njim u vili, pružila Gastozu podršku u finalu rekavši da su sve svađe bile iscenirane i da je ona sve vreme glumila.

Gastoz nije mogao da kontroliše emocije ni pre, a ni posle proglašenja pobednika, pa se kroz suze zahvalio svima na podršci.

- Zahvaljujem se svima na glasovima. Veliki pozdrav za moju mamu, volim je najviše na svetu. Znam da ti je drago što tvoj sin ovo govori i što se našao na tronu ovog rijalitija. Hvala mojim Sinđelićima, hvala Svilajncu! Hvala Hepi televiziji što mi je ovo omogućila. Hvala i Mariji. Nadam se da ti je drago što me vidiš na ovom mestu. Pozdravljam tebe i tvoju porodicu, nadam se da ćemo se videti kada se sve ovo završi i popiti kafu - poručio je Gastoz.

Poslednji komentari
  • Worm Vreme: 29.06.2015 10:40h

    Kakv folirant. Sve je bila gluma i to losa. Sa Ruznicom sve dogovorio unapred i glume iskrenost i postenje. Decko je kreten,mogu to slobodno da kazem

  • duduludu Vreme: 29.06.2015 12:42h

    Ma bravo bolje da je pobedio on nego ona baba sera ili onaj zmaj bolesnik,mislim da su macu prevarili za 4 mesto ona je bila mnogo bolja od zmaja pa i baba sere,e sad lepo ko je glasao za baba seru nek pogleda onaj pobednicki klip o njoj sta je ona sve uradila uglavnom baba sera navija ono njeno debilsko prvo mesto ima par karaoka i uglavnom snimci svadja sta je ona pruzila ovom sou da bi pobedila nista sto bi rekao gastozzz devojka ne zna daa igra ne zna ni jednu pesmu nista ne zna tako da nije zasluzila ni drugo mesto velika nepravda maca je trebala da osvoji drugo mesto ali kod nas nista ne moze da prodje bez namestanja da bi smirili zmaja debilka macu njemu su dali trece mesto strasno a da nije bilo macini glasaca,macica ni gastoz nebi pobedio oni su se okrenuli i glasali za njega i pamento jos jednom BRAVO GASTOZZZZ!!!

  • Ana Vreme: 29.06.2015 12:45h

    Bravo GASTOOOZZ. PREVESLAO SI KVAZI INTELEKTUALKU IZ KRUGA DVOJKE. E, TO SE ZOVE REZIJA. SVAKA TI CAST.

  • Rada Vreme: 29.06.2015 14:16h

    Sram te bilo svaku devojku"si ponizavao i psovao.Provuko si se pored njih i neposteno sa petog mesta da nezasluzeno budes prvi .Stidi se!

  • Baba Savka ne spava Vreme: 29.06.2015 15:18h

    @duduludu Savka, ti li si?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP