Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MOLIO MODELSICU ZA SEKS

Gastoz šutnuo devojku zbog Ružice!

Autor: Alo.rs | 03.06.2015 - 11:25:00h | Komentara: 2

Između Ružice Veljković i Nenada Marinkovića Gastoza vlada netrpeljivost u rijalitiju "Parovi", još od kad je Gastoz ušao u vilu. Razlog tome je njihova zajednička prošlost i činjenica da je Nenad ostavio dugogodišnju devojku zbog modelsice.

Ružica i Gastoz

Ružica i Gastoz | Foto: Screenshot

Gastoz se zaljubio u Ružicu čim ju je video i zbog modelsice raskinuo trogodišnju vezu. Nenad je jednom prilikom to i priznao u rijalitiju, kada je Ružica otkrila da ju je Gastoz u kolima molio da imaju seks, ali ga je ona odbila uz izgovor da mora da smrša.

Upućeni tvrde da je Nenad ušao u "Parove" upravo zbog Ružice.

- Dopisivali su se dok je Gastoz bio u Parizu. Pričao joj je da će ostaviti devojku zbog nje i doći u Beograd, i to je i uradio - rekao je izvor za "Stars".

Gastoz je takođe potvrdio da je želeo vezu s modelsicom:

- Dobra je riba, svidela mi se. Hteo sam da je smuvam, ali kad sam video kakav je mentol odustao sam.

Poslednji komentari
  • Cepidlaka Vreme: 03.06.2015 12:07h

    Svaka od ovih top devojaka u Parovima mnogo je ulozila u svoju lepotu. Zato je glupo pomisliti da bi napolju imale ista sa nekakvom YouTube senzacijom poput Gastoza. Niti bi se on smeo nekoj pribliziti zbog zestokih momaka kojima su one obicno u zizi interesovanja. To sto je Gastoz u rijalitiju imao uspeha kod cak tri je samo zato sto to publika voli da gleda, a produkcija dobro placa.

  • istina Vreme: 04.06.2015 15:59h

    Gasttozz je za ove sponzoruse vrhSve ih je dibio zadzabakaOn je lepo rekao da neplaca za seks a pogotovo ne ovakve face kao sto su ove rijaliti dame lakog morala a i ne narocito lepog izgleda..Jedna ima usta kao carapin pocetak ,druga je u uisne ubacila toliko siloikona ,da je i promukla zbog njihA sto de tice pojedinih diskrecija ,diskretne su ali u lakat.Jedino Savija vredi sva ke pare,bar je prijatna za gledanje dok ne krene i ona da pokazuje svoju drugu stranu a to je besomucno i vulgarno psovanje! I zato je Gasttozz za njih faca ,pa i za te bogate sponzore..Sto su oni debelo placali,on je decko dobio sve dzabe i sasvim olako i spontano!Bar nam je napravio razliku izmedju dama i zena lakog morala.. koje nikako ne mogu vise imati epitet dame! KVEKVE FACE KAOSTRO SU POVE RIJALITI DAME LAKOG MORALA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP