Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

INTIMNA ISPOVEST

Gastoz: U duši sam žena!

Autor: Biljana Radulović | 30.06.2015 - 16:30:00h | Komentara: 3

Pobednik „Parova“, kuvar Nenad Marinković Gastoz za „Alo!“ otvoreno priča o seksu sa ukućankama, problemima sa drogom i dugovima, ali i ljubavi koju oseća prema bivšoj devojci Mariji. Nagradu od 40.000 evra planirao je da potroši na nekretninu u Srbiji, ali još uvek nije siguran da li će njegova domovina biti naša zemlja ili Pariz, gde živi dugo.

Želi da kupi  stan od nagrade:  Gastoz

Želi da kupi stan od nagrade: Gastoz | Foto: Goran Srdanov

- Pošto je nagrada umanjena, nadam se da ću moći da kupim neki stan na Banovom brdu, gde su mi rodbina i prijatelji. Matoroj sam obećao 4.000 evra da renovira lokal. Ona je najjači lik u ovom rijalitiju i želeo sam da pobedi. Nisam očekivao da trijumfujem i ne znam da li sam zaslužio, ali publika je odlučivala, ne ja - iskren je Nenad, koji je slavio pobedu u majici kojom apeluje da narod sms porukom pomogne njegovom drugu koji boluje od raka.


- Izašla mi je nagrada na nos kada su mi drugovi rekli da je naš drug Manja Kalameri oboleo od raka i da mu je potrebno dosta novca da se izleči. Volim ga mnogo i želim da bude jak kako bi se izlečio - gotovo suznih očiju poručio je Gastoz.

Čestitali mu na svakom koraku

Čestitali mu na svakom koraku | Foto: Goran Srdanov

Žene ga već spopadaju


Gastoza su preksinoć odmah nakon krunisanja za ovogodišnjeg kralaj rijalitija odmah prigrlile žene. Od čestitki prijateljica ostalih ukućana koje su bile na partiju nije mogao da se odvoji. Skoro da su se potukle koja će igrati, plesati ili ćaskati sa njim. Njih nekoliko mu se čak okačilo oko vrata dok se na mikrofon zahvaljivao svima što su mu ulepšali pobedničku noć.

- Pun sam pomešanih emocija, pa sam ispao najveća sisa u finalu, gde sam plakao kao kiša - priznaje pobednik koji demantuje da je u velikim dugovima.
- Prijatelju Slaviši dugujem 250 evra i maminoj gazdarici Milici 200, to je sve od dugova koje imam, zato što sam nenormalna žena u duši i volim da kupujem. Draži mi je šoping nego ‘leba da jedem. Iako sam imao dovoljan budžet koji mi je mama dala, kradom sam tražio od njene gazdarice da mi da još kako bih mogao da se obučem kada uđem u „Parove“ - otkriva Nenad, kao i to da mu konzumiranje opijata nije strano.

- Moj moto je da je sve OK dok to koristiš, ali kada to počne da koristi tebe, onda si u problemu. Meni se to nije desilo i sa 23 godine nisam zavisnik ni od čega. Uživam u stvarima koje su zabranjene, ali baš me briga šta drugi o tome misle. Poručujem mladima da to ne koriste, već da se bave sportom - kaže Marinković, koji je uživao u seksu sa čak tri učesnice - Tijanom Ajfon, Natašom Šavijom i Macom Diskrecijom.

Slavio pobedu do jutra

Slavio pobedu do jutra | Foto: Goran Srdanov

Nenadovi drugovi završili u bazenu vile


Poput pobednika, najbučniji i najveseliji na žurki „Parova“ nakon proglašenja bili su Gastozovi drugovi. Oni su njegovu pobedu slavili kao svoju, zajedno sa njegovom mamom i sestrom. U otvaranju šampanjca, ludorijama, pa čak i svlačenju pre skakanja u bazen, pridružio im se bivši učesnik Marko Perović. Oni ne kriju da dijspora u Parizu jedva čeka da im se Nenad vrati i da uveliko svi slave prvo mesto koje je osvojio u Srbiji.

- Sve su bile do ja*a u krevetu, ali neću da ih ocenjujem jer sam uživao podjednako na različit način. Bitno je da smo se proveli dobro. Nataša mi je tražila 20.000 evra, ali ih neće dobiti, kupiću joj poklon, a pošto se poklonu ne gleda u oči, moraće da ga primi - duhovito ističe kralj rijalitija i priznaje da nije još preboleo bivšu devojku Mariju.

- Čuo sam da ima novog dečka, želim joj svu sreću i da joj on bude 1.000 puta bolji od mene. Svaka mu čast, jer je osvojio najvredniju devojku na svetu. I dalje volim, ona je još uvek u mom srcu i zato ne mogu nijednu drugu da zavolim. Volim te, Marija, budi srećna, jer zaslužuješ - poručuje ovaj emotivac, kojeg je posebno dirnulo što mu je mama Goca doputovala iz Francuske.

- Napustila je radno mesto zbog mene i pi*am im se na hotel gde radi, jer joj neće biti plaćeno šest dana. Ima jednog dana za nas dvoje da otvorim restoran i da nas niko ne uslovljava. Ona i sestre od oca Tanja i Milica su mi bile velika podrška. Oca ću takođe videti ovih dana - kaže Nenad, ali ističe da nije Crveni krst, te da mu neće dati deo novca.

Gastoz pobedio Zmaja u finalu

Gastoz pobedio Zmaja u finalu | Foto: Goran Srdanov

Zmaj može da mi pop**i!


Marinković je odmah nakon što su proglašeni pobednici čestitao Jeleni Golubović na osvojenom drugom mestu, dok ga je trećeplasirani Ilija Grahovac besno napao i srušio na bini. Iako je Zmaj od Šipova neuračunljivo besneo dok ga obezbeđenje nije iznelo, Gastoz ne želi da mu vrati milo za drago.
- To govori o njemu i njegovom mentalnom sklopu. Večeras ga je isp*šio, tako da može samo da mi ga šipuga - poručio je na šatrovačkom Nenad, koji obećava da ga slava neće promeniti.
- Boli me ku**ac da se menjam. Takav sam - kakav sam, a kome se ne sviđa, nek se skloni - jasan je pobednik.

Poslednji komentari
  • milijana Vreme: 30.06.2015 17:09h

    bilo je za pretpostaviti posto imas smoki.

  • Rada Vreme: 30.06.2015 20:24h

    Trebo si jos batina da dobis ,cekaju te duznici imas ih za svasta.Dno stidi se kako si to oteo!

  • kurcovic alojzija Vreme: 30.06.2015 20:28h

    ja komentarisem samo u skladu sa vasim natpisima u novinama koje objavljujete. sad me interesuje, kako su ove bljuzgarije u skladu sa pravilima a komentari nas citalaca nisu, a nisu ni uvredljivi, jer gastozove izjave po pogledu na devojke i uopste na zivot su brutalni i degutantni da su za svaku osudu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP