Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

UČESNIK RIJALITIJA „PAROVI” PROVEO CEO DAN U ZATVORU

Gastoz uhapšen zbog Đokovića!

Autor: Biljana Radulović | 08.06.2015 - 08:39:00h | Komentara: 2

Učesnik rijalitija „Parovi“ Nenad Marinković Gastoz završio je u zatvoru zbog našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. On priznaje da su ga policajci priveli zato što je prošle godine sa drugovima divljao u Parizu, nakon što je Nole izgubio od Rafaela Nadala.

Marinković  priznao da su ga  policajci priveli u Parizu nakon  meča na Rolan Garosu na kojem je navijao za Noleta

Marinković priznao da su ga policajci priveli u Parizu nakon meča na Rolan Garosu na kojem je navijao za Noleta

Incident se dogodio kada je naš teniser igrao u finalu Rolan Garosa, zbog čega je Gastoz organizovao naše ljude u Francuskoj da se okupe kako bi ga podržali.


- Oko 150 do 200 Srba se okupilo ispred Ajfelove kule, jer je tu bio postavljen video-bim, a tu su bili i Nadalovi navijači. Svi smo se pržili na jakom suncu, navijali, drali se, skakali i pljuvali, što je inače normalno. Iako je teniska publika kulturna, mi Srbi to uvek dignemo na neki drugi nivo. Svaki put kada Nole igra mi se preko sajta organizujemo da pratimo meč zajedno.

Novak Đoković

Novak Đoković | Foto: AP

Čak i tada, kada je Novak izgubio, mi smo nastavili da igramo i deremo se. Tada nas je neka žena, Nadalova navijačica prozivala. Video sam u jednom trenutku da viče na mog ortaka. Napala ga je da ju je udario po glavi, a ja znam da on ne bi mrava zgazio. Do danas nije utvrđeno da li ju je stvarno on udario - priča Gastoz.

- Kada sam video da je otišla do pandura, rekao sam mu da beži u metro, jer nije imao sređene boravišne papire u Francuskoj. Ipak, policajci su ga uhvatili i ja sam prišao da im objasnim. Tada su priveli mene i još dvojicu naših drugara. Proveli smo u pritvoru 21 sat, jeli smo neku pastu sa kečapom i biskvite sa đusom, fuj. Bio sam svestan da sam gurnuo glavu na panj za njega, ali se sve dobro završilo. Više nikada nisam bio u zatvoru ni zbog čega - tvrdi Gastoz, koji ove godine zbog učešća u rijalitiju nije mogao da bodri našeg asa.

- Ja bih samo da pozdravim Novaka Đokovića i kažem mu, pošto nas, verujem gleda, da mi je krivo što ga ove godine ne bodrim na terenu. Ja svake godine sa svojom ekipom ortaka vodim njegove navijače - poručio je pre nekoliko dana Nenad pred kamerom Televizije „Hepi“.

Gastoz

Gastoz

Nenad plašio ljude po Parizu


Gastoz je inače postao popularan po video-snimku u kojem on sa prijateljima plaši ljude iz kola po Parizu. Za noć veštica on je lice namazao sivo-crnim gelom i stavio zube Drakule, nakon čega je ušao u auto i krenuo u avanturu. Prvo je plašio ljude u prodavnicama gde je kupovao hranu, zatim je tako “unakažen” istrčavao kod prostitutki koje su čekale mušterije, a onda napadao prolaznike jedne od najprometnijih ulica.

Poslednji komentari
  • Sanja Vreme: 08.06.2015 10:32h

    Zbog ovakvih kao sto je on misle da smo primitivni.

  • miha bukovac Vreme: 08.06.2015 11:36h

    Tip kaže "podignu atmosferu na jedan viši nivo" za to se oni spuste na dosta niži nivo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP