Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SPASAO GA RIJALITI

Gastoza juri albanska mafija?

Autor: Kurir | 18.06.2015 - 10:22:00h | Komentara: 11

Nenad Marinković Gastoz pobegao je u „Parove“ od albanske mafija, koja ga juri zbog droge.

Gastoz

Gastoz u problemu | Foto: printskrin Jutjub

On se navodno u luksuznu vilu u Zemunu sakrio od ljudi iz podzemlja kojima duguje novac za narkotike i ne sme da izađe na svetlost dana dok ne uzme pare od učešća kako bi vratio sve do poslednje pare.

- Gastoz je uličarski diler, on je poslednjih godina radio na sitno da bi dobio drogu za ličnu upotrebu. Na Banovom brdu iznajmljivao je stan u kojem se sa svojim društvom drogirao. U rijaliti je i ušao samo da bi izbegao ljude koji ga jure zbog dugova. Jedan od njih je čak poznat našoj javnosti - priča izvor iz policije i nastavlja:

- Nenad je već rasprodao nameštaj iz tog stana i vratio deo duga. Međutim, to nije bilo dovoljno, a za ostatak je zavlačio. Zato je na sve načine molio da ga prime u rijaliti, jer mu je cilj da osvoji prvu nagradu kako bi rešio problem u kojem se nalazi.

Inače, Marinkovića su gledaoci televizije Hepi imali prilike više puta da čuju kako zapomaže za drogom.

- Alo, produkcija, dajte mi drogu! Ili mi bar dajte flašu konjaka - vikao je Gastoz. Međutim, produkcija je ostala bez sluha za njegove želje i potrebe. Kad je shvatio da od doze nema ništa, internet senzacija je pravio grimase i vikao, te bubicu gurao u nos, što se moglo protumačiti kao prava narkomanska kriza.

- Uzeću kilo kokaina da pošmrčem posle ovoga. Više se ne smejem i nemam emocije. Rijaliti mi baš škodi - poručio je jednom prilikom Marinković.

U emisiji „Goli život“ Gastoz je voditelju Milomiru Mariću na pitanje šta će da radi s kriminalcima koji ga jure poručio da će videti kad izađe iz rijalitija.

Poslednji komentari
  • CRNA-OVCA Vreme: 18.06.2015 11:10h

    POTOMAK SINDJELICA? KOPILE KOJE SE HVALI PRETKOM A KOJE PLJUJE SRBIJU I NAROD ALI HOCE POBEDU I SRPSKE PARE A NE SME DA ZUCNE PROTIV FRANCUSKE U KOJOJ PERE SUDOVE I KOJA MU JE DALA-SHIPAK...EJMI U SRBIJI ZAVRSAVA FAKULTET CAK IMA I STIPENDIJU POSTACE AKADEMSKI GRADJANIN A GASTOZ U EU VECITI LUZER...I OPET IH VOLI? TAJ NE SME DA POBEDI, BRUKA PRETKA

  • Laki Vreme: 18.06.2015 12:20h

    Zasto me ovo nije zacudilo, momak je totalno pukao, tezak moron i neznam kome je on zanimljiv, isfrustirani retard kome produkcija gleda kroz prste, po kom je osnovu posetio Svilanac, zasto se to i drugima ne omoguci, sve u svemu u parovima je skup ludaka cast izuzecima

  • Mile Vreme: 18.06.2015 14:01h

    Covek sam rekao da je narkoman. Kod Marica je potvrdio da je prodao sav namestaj prijatelju. Ima ceste narkomanske krize, cesto je agresivan, ocigledno ima probleme sa impotencijom... Jedini razlog sto ga policija vec nije zatvorila sto je ipak sitnija riba medju dilerima.

  • maja Vreme: 18.06.2015 15:23h

    To je živa istina,,,toliko.

  • Jelena Vreme: 18.06.2015 15:31h

    E, u ovo verujem! i dok nije objavljen ovaj članak, mnoge sam čula da govore, "Ma, on se sto posto drogira , ko se još tako ponaša". Nije mi drago, ali bojim se da je sve ovo TAČNO!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP