Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

BOŽINOVSKA SE LEPO OPREMILA

Goca potrošila 5.000 € na garderobu za „Farmu”!

Autor: D. T. | 18.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 6

Da je euforija oko početka rijalitija “Farma” zahvatila učesnike, primer je i Goca Božinovska, koja je, kako “Alo!” saznaje, potrošila 5.000 evra na garderobu koju će poneti na imanje u Lisoviću.

Ima se, može se: Goca Božinovska

Ima se, može se: Goca Božinovska | Foto: Zoran Lončarević

- Ona je posetila više radnji i na garderobu koju planira da ponese na imanje u Lisoviću potrošila je 5.000 evra. Nije uopšte štedela, jer želi da se tamo oseća komforno. Kupila je, između ostalog, nekoliko trenerki, pantalone u kojima će moći da se komotno kreće, gumene čizme i tople čarape - ispričao je za “Alo!” izvor blizak pevačici.


Kako bi nam i pevačica potvrdila ovu informaciju, kontaktirali smo sa njom, a zatekli smo je u gužvi, te je bila veoma kratka.

- Šta ću, morala sam da se pripremim. Idem u nepoznato. Valjda će mi se isplatiti i ovo novo iskustvo u životu. Probala sam svašta u životu, a videćemo kako će se ovo na kraju završiti - izjavila je Goca.
Poslednji komentari
  • Deja Vreme: 18.03.2013 09:07h

    Jadnica, kad bi imala 5.000 evra ne bi ni ulazila u rialiti. Lista učesnika je ustvari lista očajnika koji niti imaju para niti posla, jedino što imaju vremena na pretek. I naravno, nemaju obraza i pameti pa su spremni na svakakva poniženja zarad sitne love. A ovamo VIP ? Ha-ha, kakva tragedija!

  • CCC Vreme: 18.03.2013 09:30h

    Dobro je dok daje pare na normalne stvari a ne na gluposti. Znam te tico da ne mozes da zamislis

  • Miner Vreme: 18.03.2013 10:24h

    Poznavajuci Gocu uopste nesumnjam , da je ona spremna za Lisovice i da ce ona to dobro prihvatiti, kao normalu , jer je ona izuzetno jednostavan i dobar covek i neglumi nikakvu VIP . To je za nju izazov , a nikakva piotreba materijalnog obezbedjivanja, jer je njena priroda takva , voli izazove i sto se nebi oprobala u tom , a i ako cemo za dobre pare niko nije gadljiv na novac, ko jeste neka ga da sirotinji.

  • Dragan Vreme: 18.03.2013 10:47h

    Goca je medju retkima , koja moze sa pravom se svrstati pod Vip , koja ulazi na imanje. Izgleda mi vrlo vredna, dobra osoba , neprenemaze se, ali da nece precutati takne li je ko. Ona meni tako deluje, jaka, hrabra i sposobna zena koju zivot nije mazio , ali ni nekuka i najvise sto mise kod te zene svidka sem pevanja , da neogovara druge , nezanima je tudji zivot. Zelim joj srecu, pa mozda i pobedi , jer uporna je ona sto naumi to i dobije, pitanje koliko ce zeleti ostati.

  • Srbijanas iz Nemačke Vreme: 18.03.2013 12:21h

    Koji li je krimos platio toj bakici, ako je zaista platio, tolike pare za garderobu? Pa za te pare je mogao da ulovi i mlađu, i poularniju, i još ne ispušenu sekicu! Ja mislim da je sve to foliranje dotične bakice, tek da joj se ime pomene u novinama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP