Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

DEVOJČICA KOJA JE ODUŠEVILA CELU NACIJU I DALJE U ŠOKU

Hari uzeo autogram od Lene!

Autor: D. Tripić | 28.09.2014 - 20:30:00h | Komentara: 1

Mala Lena Stamenković, koja je anđeoskim glasom zasenila publiku, i dalje nije svesna kakav je uspeh postigla

Lena i Hari

Lena i Hari

Mala Lena Stamenković, čudo od deteta anđeoskog glasa, u petak uveče dokazala je da je nova mlada zvezda rođena! Nakon što je otpevala pesmu “Ako je vredelo išta” i kupila članove žirija “Pinkovih zvezdica” a i celu naciju ostavila bez daha, u intervjuu za “Alo!”, njena majka Marija prepričava utiske od petka uveče kada je njeno dete postalo glavna tema u Srbiji.


- Još nismo svesni šta nam se dogodilo, ali polako postajemo. Polako se budimo, svi živi nas zovu. Naši prijatelji, rođaci, pa čak i iz inostranstva. Upravo me je zvala drugarica iz Amerike koja je Lenu videla kada je bila beba - kaže majka male Lene


- Reakcije žirija su odlične, ali to je nekako iza nas. Posle snimanja emisije nismo očeivali ovoliku reakciju javnosti. Prošto smo impresionirani reakcijama ljudi posle emitovanja emisije. U pozitivnom smo šoku. Ne stižemo da uradimo neke planirane stvari za danas, od poziva ljudi, novinara.
Hari Mata Hari je ostavio naveći utisak na Lenu. Posle snimanja emisije joj je tražio autogram, pa je o njemu dosta pričala. Rekla mi je: “Mama, pa ja sam tek naučila da pišem, šta je to autogram?”- prepričava Marija i dodaje da je plavokosa pevačica nasledila talenat od oca.


- Idol joj je Lara Fabian, a sa domaće scene sluša dosta izvođača. Otac joj se profesionalno bavi muzikom, to mu je osnovno zanimanje. Svira trubu i peva. Ima i svoj bend. Ja radim u sudu - kaže mama anđeoske devojčice i komentariše da je Lena bila bolesna u prvom krugu takmičenja, što niko nije mogao da čuje jer je i tada fenomenalno pevala.


- Lena se bavi glumom u dečjem centru u Zaječaru. To joj fino ide i povezano je pevanjem. Imala je predstavu veče pred snimanje emisije i bukvalno jedva da je govorila od bola u grlu. Zato se izvinjavala jer misli da može da peva još bolje. Pokazivala je talenat od malih nogu. Od šeste godine je u horu. Nastupala je i u “Areni” u Centru “Sava”- dodaje Stamenkovićeva.
 

Poslednji komentari
  • gugu Vreme: 29.09.2014 10:48h

    Iskreno devojcica peva sasvim prosecno,neznam sto se od nje pravi neka medijska licnost.A roditelje treba da je sramota da od 10godisnjeg deteta prave zenu,pogledajte na sta lici onako nasminkana a juce se rodila.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP