Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POVREĐEN, A NASTUPA

Haris: Jedva čekam večerašnji lajv, bez obzira na povredu!

Autor: A. O. | 28.01.2014 - 15:30:00h | Komentara: 0

"Povreda nije velika, idem na terapije bolje mi je nego prije. Nosim ortozu koja fiksira nogu, pa ne mogu pomjeriti prst. Ne pada mi teško pošto nikad nisam negativan i sve što mi se u životu desi podnosim pozitivno", kaže Haris Ćato

Takmičari “Iks Faktora” od jutros su u Pinkovom studiju u Šimanovcima: vredno rade na nastupima koje ćemo videti večeras od 21h na TV Pink kada je na programu četvrta lajv emisija ovog popularnog šou programa. Kako saznajemo, atmosfera je veoma pozitivna, takmičari su raspoloženi, uključujući I mladog Harisa koji je nedavno, nažalost, povredio prst na nozi.

Haris Ćato

Haris Ćato

  - Povreda nije velika, idem na terapije bolje mi je nego prije. Nosim ortozu koja fiksira nogu, pa ne mogu pomjeriti prst. Ne pada mi teško pošto nikad nisam negativan i sve što mi se u životu desi podnosim pozitivno. Jedva čekam večerašnji lajv, bez obzira na povredu!  – kaže raspoloženi Haris.

Haris, Aleksa i lukijan

Haris, Aleksa i Lukijan

 Na pitanje da li ima povlašćeni status ovaj šarmantni dečak odgovara: “Paze me drugari, posebno Lukijan, Aleksa i Teodora. Međutim, globalno gledano nemam povlasćeni status i drago mi je zbog toga, jer sam i u istoj poziciji kao i svi ostali. Jedina razlika je možda što je meni malo teže, ali ipak radim sve stvari isto kao i ostali finalisti - samo malo sporije!” – kroz osmeh ističe Haris čiji nastup željno isčekujemo večeras od 21h na TV Pink.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP