Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PEVAČ UBEĐIVAO TUŽIOCA DA JE JELENA ODGLUMILA PAD

Hasan laže kako zine!

Autor: B. Radulović | 11.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 7

Da se rijaliti „Parovi“ odvija i van Televizije „Hepi“, juče su mogli da se uvere zaposleni u Palati pravde, kada je pevač Hasan Dudić došao kod javnog tužioca. Iako su producenti rijalitija sudu dostavili snimak na kojem on udara rediteljku Jelenu Golubović, Hasan se pred tužiocem branio da je dotičnu samo počupao i da je ona pad sa stolice odglumila.

I dalje  tvrdi da  nije kriv:  Dudić

I dalje tvrdi da nije kriv: Dudić | Foto: Dejan Briza

Iako je saslušanje pred javnim tužiocem bilo zakazano juče za 10 časova, zbog obaveza Hasanovog advokata Marka Mitića odloženo je za kasnije. Dudić se u Palati pravde pojavio oko podne, gde je u sudskoj kafeteriji sa braniocem popio kafu, da bi pola sata kasnije ušao u sudsku kancelariju. Više od dva sata bivši bokser i kompozitor u svom maniru je objašnjavao ono što se dešavalo na snimku iz rijalitija.


- Ovde sam ja žrtveno jagnje, a ona je glumica koja je sve odglumila. Samo sam je počupao, a onda je ona sama padala, čak sam pokušao da je uhvatim, ali mi je skliznula iz ruku. Kada se našla na podu, moja noga joj je prošla pored glave. Pa da sam je šutnuo ili udario, ona bi bila unakažena, ovako ni modricu nije imala.

Iako su čelnici Televizije „Hepi“ dostavili sudu snimak na kojem Dudić šutira Jelenu, on tvrdi da se  ona samo uživela u ulogu ž

Iako su čelnici Televizije „Hepi“ dostavili sudu snimak na kojem Dudić šutira Jelenu, on tvrdi da se ona samo uživela u ulogu žrtve

Sama je 11. maja uživo u programu rekla kako ona može odlično da odglumi pad, i to će biti deo mog dokaznog materijala. Ne želim da tužilaštvo uzme u obzir samo snimak gde ja nju navodno tučem, već i onaj deo gde ona mene vređa po nacionalnoj osnovi, poliva vodom moje skupoceno odelo i psuje mi decu - branio se Hasan pred tužiocem, koji je uporno pokušavao da uzme u obzir sve činjenice i rasplete klupko ovog predmeta.

Kako saznajemo, istražni postupak protiv muzičara se nastavlja i tužilaštvo će sačekati da se završi rijaliti kako bi poziv za saslušanje uputili Jeleni i onim učesnicima koji su bili svedoci incidenta.

Nakon dvočasovnog ispitivanja Hasan nam je objasnio šta se dešavalo u sudu, a na pitanje zašto bi Jelena isfolirala da ju je pretukao, Dudić ima svoju teoriju:
- Ona se naložila na mene zato što sam joj delio komplimente, nosio bombone i pričao kako je najlepša. Kada sam počeo da se muvam oko Atine Ferari, ona je postala ljubomorna i odlučila da mi napakosti. A ne bih spavao sa njom ni za devet života - tvrdi bivši učesnik „Parova“.

Dobio batine zbog Jelene


Hasana je nedavno pretukla grupa mladića u restoranu hotela u kojem živi. On je tada prebačen u Urgentni centar, gde mu je ukazana prva pomoć, jer je imao rascepe po glavi i podlive ispod oka od pesnica. Hasan je nakon incidenta otkrio da se sve dogodilo zbog svađe oko Jelene i da su ga ti momci napali zbog pisanja da ju je pretukao.
- Još uvek imam vrtoglavice i posledice od te noći, a počinioci nisu uhvaćeni. Iako to nisu nepoznati ljudi, već muškarci čija sam imena dao policiji, ništa se po tom pitanju nije uradilo. Bojim se za svoju bezbednost, a ovde me razvlače na sudu zbog nje i kaljaju mi decenijama dugu karijeru - kaže muzičar.

Poslednji komentari
  • vanja Vreme: 11.06.2015 10:54h

    laze nema para

  • vanja Vreme: 11.06.2015 10:55h

    lepo se vidi na snimku

  • Nevenka Vreme: 11.06.2015 10:59h

    U bajbokanu olos pa da vidi kako tamo k..... one koji dignu ruku na zenu !!!!

  • walter Vreme: 11.06.2015 11:27h

    Sta ste drugo ocekivali od takvog coveka ultra odvratan lik,glumi nesto a nema ni 100 dinara prava propalica vecinu zivota zivi na foru,jos smeker bije zene treba ga osuditi na minimalna kazna da bude 1 godina zatvora da ima vremena da uci kako se ponasa prema zenama!!!

  • babujka Vreme: 11.06.2015 12:45h

    Ma laze misli sto ima neke nazovimo pesme da je pevac. Njego o je proslo a kad ga kazne nek se bahati i dalje lazovcina

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP