Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

DUDIĆ SE FIZIČKI OBRAČUNAO SA GOLUBOVIĆEVOM

Hasan pravo iz „Parova” pred sud!

Autor: A. Radojević | 13.04.2015 - 20:30:00h | Komentara: 5

Hasan Dudić napustio je u nedelju vilu „Parova“ jer je fizički nasrnuo na Jelenu Golubović. Kako je saopšteno iz produkcije, Hasan je Jelenu počupao za kosu, udario je i šutnuo, zbog čega je policija reagovala, a protiv njega će najverovatnije biti podneta krivična prijava. Međutim, pevač za „Alo!“ tvrdi da je glumicu samo zgrabio za glavu, a da je došlo do udarca, ona bi završila u šok-sobi.

Pevač tvrdi da ga  je glumica ceo dan  provocirala, zbog  čega je izgubio kontrolu  i nasrnuo na nju

Pevač tvrdi da ga je glumica ceo dan provocirala, zbog čega je izgubio kontrolu i nasrnuo na nju | Foto: Zoran Ilić

- Ona je mene provocirala ceo dan, ali mi je pao mrak na oči kada mi je opsovala decu. Atina Ferari, Toma i ja samo sedeli i pričali, a ona je došla. Čak sam je poslužio i dao joj da jede. Ona i Ružica su se udružile protiv mene. Jelena me je prozivala i na nacionalnoj osnovi, tražila je od mene da se prekrstim. Celu stvar je ona inscenirala, pa evo pogledajte, da li joj fali nešto?

Da sam je stvarno udario, ona ne bi ustala nikada. Mnogo me je povredilo kada mi je opsovala decu i unučiće. Ja sam je samo zgrabio za glavu i ona je pala, ništa više od toga nije bilo, a meni je odmah skočio pritisak. Hteo sam u tom trenutku i nogom da je počistim, ali sam stao. Odmah sam pomislio: „Ubićeš ženu, skloni se“. Da sam je udario, ona bi bila u šok-sobi. Ja ovo nisam zaslužio - objašnjava Dudić. Zbog toga što je nasrnuo na Jelenu, reagovala je i produkcija TV „Hepi“.

Jelena Golubović

Jelena Golubović | Foto: P. Dimitrijević


- Hasan Dudić je izbačen iz rijalitija, oduzet mu je sav honorar. Produkcija mu je stalno izlazila u susret i na svaki njegov poziv angažovali smo stručnjake, koji su mu pružali zdravstvenu pomoć, kao i ostalim učesnicima. Šou program „Parovi“ je pre svega zabavan, izolovanost od spoljnog sveta utiče da emocije takmičara budu naglašenije nego inače, ali fizički sukobi, vređanje na verskoj i rasnoj osnovi nisu dozvoljeni. Produkcija TV „Hepi“ će i dalje će nastojati da šou program bude zabavan, ali ni po kom osnovu neće dozvoljavati agresiju i fizičke obračune - rečeno je u saopštenju TV „Hepi“.

Svetlana Golubović

Svetlana Golubović | Foto: Z. Lončarević

Jelenina mama: Moja ćerka samo pravi šou

Kako bismo čuli kako je Svetlana, majka Jelene Golubović, reagovala na to što joj je ćerka fizički napadnuta, kontaktirali smo sa njom.
- Ono što može da se vidi jeste da on na svakih pet minuta menja mišljenje i stav. Neka nadležni organi odluče da li je njemu mesto u zatvoru ili ne. Zašto bi neko imao potrebu da napada moju ćerku, pogotovo ako su u rijalitiju. Otišli su tamo da se igraju i prave neki šou, ali ovo što je uradio nije primereno. Ne odobravam takvo njegovo ponašanje, pogotvo ne prema mojoj ćerki - kaže Svetlana.

Poslednji komentari
  • Marija Vreme: 13.04.2015 20:42h

    Nikako ne odobravam nikakvo nasilje, pogotovu nad ženama, ali moram da prokomentarišem vidjenje smisla rijalitija kako ga vidi g-dja Golubović! I kakvo je to "pravljenje šoua", kada samo idete musavi, šljampavi, neoprani po kući, izazivate, svadjate se, vredjate, ubacujete se u svaki razgovor, naravno kontrirate svemu i svačemu, iritirate, vrištite, lupate kašikom i maltretirate svakoga oko sebe! To je najbolje što možete da date za šou-program? Ne, gospodjo Golubović! Vaša ćerka kaže da je studirala režiju, a ne zna da napravi zanjimljivu predstavu, nego samo - mučnu! Sve što je do sada uradila u rijalitijima izaziva gadjenje i muku. I kod učesnika i kod gledalaca. Nešto ne štima u vašoj porodici, pozdravite i vašu vremešnu majku! Trebalo bi da se radujete unučetu a ne Jeleninom divljanju po rijalitijima.

  • poznata po tome Vreme: 14.04.2015 01:23h

    ne znam sto bi ga Jelena prozivala na nacionalnoj i verskoj osnovi kad ona obozava gologlave..

  • Zoran Vreme: 14.04.2015 08:09h

    Svaka cast Marija na komentaru...Svaka ti je na mestu...Nema se sta dodati...

  • Zoran Vreme: 14.04.2015 08:11h

    Svaka cast Marija...Svaka ti je na mestu...

  • Vesna V.V. Vreme: 14.04.2015 18:20h

    Hasan je los covek ,treba da odgovara i privatno je ovakav kao na TV-u, podmukao ,lukav ,ogovara druge na svakom koraku ,a kada mu se to kaze spreman je na sve ,odmah pocinje da vice ...Mjemu je potreban konzilijum psihijatara i psihologa .....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP