Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MAJKA JELENE GOLUBOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ALO!:

Hasanu treba zatvor, a ne batine

Autor: B. Radulović | 25.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 5

Majka rediteljke Jelene Golubović, iako ne može da oprosti Hasanu Dudiću što joj je u rijalitiju šutirao ćerku, kaže da nije srećna što je bivši bokser pre dva dana pretučen. Ona želi da Dudić pred zakonom odgovara za ono što je uradio Jeleni, te da ne podržava momke koji su zbog njene naslednice nasrnuli na Hasana.

Brine i dalje za  bezbednost svoje ćerke:  Svetlana Golubović

Brine i dalje za bezbednost svoje ćerke: Svetlana Golubović | Foto: Zoran Lončarević

- Niko ne treba da uzima zakon u svoje ruke i tako rešava situaciju. Nisam srećna što su pretukli Hasana, jer smatram da je ovo pravna država i da će za sve što je uradio mom detetu odgovarati pred zakonom. Zato postoji lice pravde i zatvor. Nije poenta da se na nasilje odgovara novim tučama, jer to onda odlazi u drugu krajnost. Koliko znam, ovo nije prvi put da tog čoveka tuku, a inače je konfliktna ličnost - kaže Svetlana i priznaje da nije imala snage da pogleda snimak na kojem se vidi kako Dudić udara Jelenu.

Čuda pravi: Jelena  Golubović

Čuda pravi: Jelena Golubović | Foto: Promo

 
- Strašno mi je teško kada vidim na ulici da neko šutne kuče, a ne da gledam kako to neko radi mom detetu. Čak sam i fotografije u novinama pogledala samo bez naočara, da se više ne stresiram. Od tada sam sve vreme u grču i stalno štrecam da li će ponovo neko da skoči na nju. Mojoj mami sam ispričala samo da je bila svađa, jer je štedim dodatnog nerviranja - ističe majka učesnice „Parova“ koja zasad vodi sa glasovima.

S obzirom na to da Jelena ima rođenog brata Uroša, majka ne krije da mu je kao muškarcu bilo teško u trenutku kada je video da mu Hasan tuče sestru.
- Teško je to podneo, kao i svi mi, jer on nije vaspitan da se tučom rešavaju stvari koje ne mogu dijalogom. Prvi je rekao da niko ne treba ni da se obrati Hasanu, već da se pravda potraži na sudu. Jelena nije ni maloletna, ni maloumna, tako da joj niko od nas neće sugerisati da li treba da podigne tužbu. Kako god da odluči, bićemo uz nju - poručuje Jelenina majka.

Hasan Dudić

Hasan Dudić | Foto: Goran Srdanov

Dudić: Pukla mi je koščica u lobanji


Iako mu je nakon tuče pružena prva pomoć, Hasan se i dalje oseća loše. Već dva dana doktori pokušavaju da ustanove koje povrede ima, dok on konstatno oseća vrtoglavicu.
- Bio sam ponovo na VMA, utvrđeno je da mi je pukla očna kost i moram ponovo na snimanje kod maksilofacijalnog hirurga i sumnjaju da mi je pukla neka košćica u lobanji. Sin Miki je spavao kod mene, jer sam u nekoliko navrata gubio ravnotežu. Saznao sam da su me dva muškarca tukla, ali to nije fer jer da sam bio trezan i da sam se nadao, ta dva miša ne bi imala mu*a da me napadnu. Znam šta je fer igra, ovo definitivno nije. Tužiću ih za fizički i psihički bol, pa kada ih sud udari po džepu, ima da se opamete - kaže Dudić, i dodaje:
- Ta žena mene i ne poznaje. Ovo je prvi put u mojih 57 godina da doživim da me neko udari! A nju kako nije sramota da bilo šta priča kada zna ko joj je ćerka.

Poslednji komentari
  • Nina Vreme: 25.04.2015 17:14h

    Pa sto nisi vaspitala cerku .Ona ima 46 godina , a ponasa se uzasss !!!!!!!!!!!!

  • Martina Vreme: 25.04.2015 18:58h

    Hasane treba da se stidis ako tako pricas o Jeleninoj majci. Gospodja Svetlana i Jelena su kraljice za tebe . Svi mi znamo kakva je Jelena i zato je mnogo ,mnogo ljudi obozava , devojka je za primer svima .I pametna i kulturna i inteligentna ima sve sto ti nikad u zivotu neces imati . Koliko si joj puta pretio u vili. sve smo videli. Svima vam je trn u oku jer ste zavidni i ljubomorni sto je popularna gledaocima.

  • walter Vreme: 25.04.2015 19:48h

    Ti znas sta je fer igra muskarcino,dizes ruku na zensko i znas sta je fer igra pu glodaru jedan ukazala ti se prilika mozda uzmes koju stotku odstete da mi mogao da prezivis...Pod obavezno da ga tereti,kakav lik bije zene a sad cmizdri po novinama pokazuje nalaze kakva muskarcina da ga tereti pa da dobije 1 godinicu imace besplatan smestaj i ovako ne placa ni ovu kiriju od 20000 din u hotelu Slavija prica da je neko i nesto u stvari on je niko i nista!!!

  • ana Vreme: 25.04.2015 19:56h

    samo neka cirka i deca će ga tući.

  • nikola Vreme: 26.04.2015 14:21h

    Tako je Hasane legendo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP