Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

KO IZDRŽI - PRIČAĆE!

"Hotel Maldivi" traje do jeseni!

Autor: Alo.rs | 07.07.2015 - 15:15:00h | Komentara: 1

Mada potpuno drugačija forma zabavno humorističkog programa na Hepi televiziji, “Hotel Maldivi” održao je dobar rejting kao prethodni serijal “Parovi”.

Maldivi ukućani

 
- Hotel Maldivi je potpuno drugačija forma od serijala “Parovi”, ali zahvaljući geldaocima, koji su željni dobrog zabavno humorističkog programa, rejtinzi su i dalje na našoj strani – kažu u produkciji Hepi televizije.

Učesnici, sa biografijama, sa kojima se do sada nismo sretali kao pozitivnim, pokazali su, da ljudi sa margina, inače, vodeći likovi u mnogim velikim književnim delima i filmskim ostvarenjima, poneli su i titulu zanimljvijih u serijalima na Hepi televiziji, čime su osvojili gledaoce širom Srbije, a zatim i putem interneta na Balkanu i u svetu.

- Kroz serijal “Parovi” prošlo je na desetine različitih ličnosti, a pobedio je Nenad Marinković Gastoz, koji je imao najviše glasova, čime je poslao poruku da Srbija glasa za šou, smeh, zabavu i mladost koja ima budućnost – kažu u Hepi televiziji.
– Jer, pobednik je rekao da će od novca od nagrade kupiti stan i uložiti u posao, jer planira sa majkom da vodi restoran. Dakle, nije rekao da će potrošiti na provod, već se možda bude dodatno školovao.

- Pažljivo biramo učesnike, jer očekujemo da u kombinaciji sa drugim karakternim osobinama njihovi likovi prerastu u potpuno drugačije obrise, a zanimljive gledaocima, kojima želimo samo da pružimo dobru zabavu i zdrav humor – objašnjavaju na Hepi televiziji.
– Sami gledaoci, svojim glasovima, odlučuju koga će gledati, a koga neće.
Učesnici u ovoj letnjoj avanturi “Hotel Maldivi”, tokom leta, a ako je suditi po rejtinzima, koji ne spadaju i do jeseni, zabavljaće nas sa malih ekrana. Kasnije će se, prema nekim planovima, programska šema Hepi televizije oplemeniti dodatnim emisijama i novim serijama.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • munja Vreme: 08.07.2015 10:19h

    Učesnici rijalitija, sve propalitet, svi nešto pokušali a ništa dovršili. Nemože se čovek oteti utisku a da se ne uplaši koliko "bolesnika u glavu" slobodno tumara i besciljno traga za lagodnim životo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP