Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POŽGAJU NE SMETA PEVAČICINA TRUDNOĆA

I dalje ću se viđati sa mojom Natašom

Autor: S. A. | 10.07.2015 - 08:30:00h | Komentara: 4

Nataša Šavija mnoge je šokirala kada je izjavila da je u drugom stanju, da je otac deteta Nenad Marinković Gastoz, a želi da se uda za Aleksandra Požgaja. S obzirom na to da je mlada pevačica rekla da će zadržiti bebu, kontaktirali smo sa političarem, koji nam je rekao da se njegov odnos prema Nataši neće promeniti.

Ona je lepa devojka i prija mi njeno društvo

Ona je lepa devojka i prija mi njeno društvo

- Da li je trudna sa Gastozom, ne znam. Naš odnos se neće promeniti. Mi smo prijatelji. Ona je lepa devojka i prija mi njeno društvo - rekao je za naš list Požgaj.


Inače, Nataša se trenutno nalazi u Hrvatskoj, gde snima spot za jednu pesmu, a kako saznajemo od izvora bliskog njoj, mladi političar je za trudnoću saznao iz medija.

- Ona je zvala Aleksandra da krene sa njom u Hrvatsku. On se njoj baš sviđa i ozbiljna je u nameri da ga osvoji. Mislim da je i on za njenu trudnoću saznao iz medija, ali pošto mu Nataša nije pominjala da je u drugom stanju, on ne želi da joj postavlja pitanja u vezi s tim, jer smatra da bi to ona trebalo da mu saopšti. Požgaj je više puta rekao da između njih postoji samo prijateljstvo i da se nada da će Nataša naći dobrog momka koji će da je voli i poštuje. Čeka da se ona vrati, pa se nada da će sesti i popričati o novonastaloj situaciji - ispričao nam je dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, Šavija je rekla da je u drugom stanju i da čeka Gastozovo dete, koje će zadržati, iako ne planira da bude sa njim. A Gastoz nam je iz “Hotela Maldivi” ironično rekao:

- Još jedna devojka koja nosi moje dete. Koliko sam plodan, nisam ni znao. Sve najlepše želim Nataši i jedva čekam da joj vidim stomače i najverovatnije ću istetovirati njegovo ime na grudima - prokomentarisao je Marinković.
Poslednji komentari
  • Mikijev komsija Vreme: 10.07.2015 11:23h

    Zao mi je seljaka Mikija.Uvek sam bio na strani sile,ne kulture i primitivizma.Miki nadam se da ces i ti biti prosvwtljen 200 na sat kao i Ivan.Ps.Izasao si iz sela ali selo iz tebe Miki nikako da izadje.

  • bordzija Vreme: 10.07.2015 13:27h

    Kakva god da je, sumnjam da bi mediokritetu rodila dete, verovatno je to fora za marginalce. Ako se kojim slučajem "zalepilo" nestat će kao vihor.

  • krs.. Vreme: 10.07.2015 15:25h

    Ako je Natasa stvarno trudna onda je Pozgaj dno dna !Ako se muva sa Ttrudnicom a dazna cijejedete!Predstavljao se Gasttozzu kaop prijatelj..ali ko jos politicarima da veruje!Sto se toga tice imati u njih poverenje je sto kao i verovati starleti da te nece nikada prevarityi..Cist apsurd!!To Gasttozz njemu nIkada ne bi ucinio..A i Pozgaj moze samo da trosi ono sto je Gasttozz vec potrosio..Ako je i pored trudnoce sa njom u nekoj seksualnoj semi, ,onda ce brzo da potrosi i samog sebe!..Onda je krs od coveka..

  • dusan Vreme: 11.07.2015 00:18h

    a sta ce decko da ti kaze drage draga nato ,moraces i njega da povedes kada odes da zivis kod aleksandra .odavno nisam, video devojku sa tako jakim karakterom . uzmi gastoza za kuma a detetu dajte ime nenad .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP