Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

BIĆE BELAJA!

I Vendi će biti deo "Maldiva"!

Autor: Alo.rs | 01.07.2015 - 22:45:00h | Komentara: 6

Vesna Vukelić Vendi, svakog četvrtka imaće svoju emisiju u serijalu "Hotel Maldivi", u kojoj ce na sebi svojstven način da provocira učesnike novog formata zabavno humorističkog programa na Hepi televiziji.

Vendi

Vendi | Foto: Screenshot "Youtube"

Produkcija Hepi televizije očekuje da će skandalozna pevačica dovesti atmosferu do usijanja u rijalitiju.


- Vendi je dokazani šoumen i verujemo da će se njen novi šou dopasti gledaocima - kazu u produkciji Hepi televiziji.

Ne znamo koliko će se učesnicima serijala dopasti, jer Vendi priča bez dlake na jeziku i izvesno je da ce takmičarima sasuti sve u lice bez zadrške.

Najveci šou verovatno će Vendi praviti sa Zmajem od Šipova, mada Miljana Kulić ozbiljno preti da mu preuzme tron.

Produkcija Hepi televizije očekuje pre svega zabavnu emisiju, a da li će tu biti i nekih skandala, kojima je Vendi sklona, zavisi od učesnika i toga kako je prihvate gosti "Hotela Maldivi".
 
Poslednji komentari
  • dusan Vreme: 01.07.2015 23:24h

    bravo produkcijo dajte malo vatre, imam osecaj da je ovo sadasnje stanje blazi dogadjaj parastosa uzivo . dajteee mu ga malo po gasu brateee.

  • Rada Vreme: 02.07.2015 09:27h

    Ova je gora od Jelene i neinteresantna, stace im tamo?

  • nemoderno.. Vreme: 02.07.2015 13:00h

    Ma koga ona moze da isprovocira..Ma ona je sama za sebe sou program..Pre nju mogu da rvociraju!Sad se slizala sa Golubovicmkom a nekada su se hejtale za sve pare..Slicne su po simpatijama ka svojim licnstma uprenim..jEDAN JE eKREM I jedan je Cupa,vozac mu!Dajte ako ubacujete takve face,nemojte da nam uprljate rejting nasem mljeniku a to je Gasstttoz..On nije za takve face pogodan,vec za mnogo sofisticiranije i kvalitetnije zezanje a i modernije!Ovo je sve nekako sa VENDI ,MIKIJEM I OSTALIMA..IZ DRUGIH RIJALITIJA,NEKAKO KAO POVRATAK U PROSLOST I KAO TAKVO NE MOZE DA PRODJE KOD MLADJEG SVETA..Nisu ONI jednostavno inspirativni za njih!Smarace ih Vendi SVOJIM RETARDIRANIM HUMOROM!Voleli bi da nas burazengija ne bude u toj toliko jeftinoj prici ..isprljacete ga i potrositi uzalud!

  • dorcolac Vreme: 02.07.2015 13:10h

    Kad su pozvali Vendi, to je garancija da ce biti dno dna!

  • do kraja.. Vreme: 02.07.2015 13:34h

    Mislim da bi ovde trebalo da bude malo modernije koncepcije i da se ovi ovakvi likovi kao sto je BVendi..ostave za emisije tipa Luda kuca i slicno a ne za ovaj prelepi rijaliti,kak oambjentalni tako treba da busdde i bogat ucesnicima ..lepim ,interesantnim ,pozitivcima!Dosta nam je Baba Sera,Zmaja iz Sipuga,Vendi satro sabvetnica i ostaloih nazovi poznatih.. izvikanih likova! Ajmo malo kao onaj stil Fesn zurki..Diskoteka na otvorenom...zurke ,ljubavi, tracevi i slicno a ..sve obasjano lepim danima i nocima..Imamo Gassttoza u centru price i naravno zagarantovanu zabavu!Moze da bude vece Vinjaka Rubin,pa vece onoga..Pa vece evergrina,pa roka, pa folka i slicno..Za sve po nesto a da bude upakovano pitko i u lepim letnjim bojama ..Ovaj luksuzni prostor prosto vapi za takvim zabavama!Onda nam odmor i ne treba.to ce biti odmor za oci.! Sa nasim i vasim Gasttozzom do kraja!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP