Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

BIVŠA PEVAČEVA DEVOJKA ZA ALO! OTKRIVA:

Igor je bomba u krevetu

Autor: Lj. T. | 11.06.2015 - 08:00:00h | Komentara: 2

Izgleda da učesnik rijalitija „Parovi“ Igor Iks muva devojke isključivo tako što im šalje golišave slike, jer je „Alo!“ došao u posed još jedne provokativne fotografije ovog pevača. Naime, našem listu se javila još jedna bivša devojka rijaliti zvezde i pohvalila njegov „rad“ u krevetu, ali nam je i dostavila još jednu njegovu seksi fotografiju.

Igor X

Igor X

- Pre njegovog pojavljivanja u medijima, tačnije uopšte u rijaltijiju, Igor i ja smo bili u kombinaciji, viđali smo se isključivo zbog seksa. Obično smo se sastajali kada on nema nastupe, a kada smo želeli da se malo zabavimo.

Prvo da vam kažem, upoznali smo se na jednom njegovom nastupu u Beogradu, gde sam mu zapala za oko. Svaka žena bi poželela da u krevetu ima tako dobrog frajera kao što je Igor. Ima bas veliki „primerak“ u gaćama, što govori slika koju sam vam dala, a koju je on meni poslao.

Igor

Igor

Ima tu više od 20 cantimetara, a u krevetu je prava muškarčina. Vođenje ljubavi sa njim je pravi užitak, kao tempirana bomba je i voli da dominira u krevetu. Nadam se da ćemo ponoviti naše akcije kada izađe iz rijalitija. Vidim da je Ružica takođe uživala kada se sa njim vaćarila ispod jorgana - priča bivša partnerka pevača, koja nije želala da otkrivamo njeno ime.
Poslednji komentari
  • GUSTO Vreme: 11.06.2015 13:28h

    znaci to mu je taktika ? da ga navodno bivse devojke hvale? NIJEDNA BIVSA NE HVALI BIVSEG. NAPROTIV. ZNAMO VI JA I SVI...BOLJE SE POZABAVITE NJEGOVIM STAJLINGOM U KUCI. ODVRATNO MU STOJE PANTALONE KOJE NOSI, TREBA NEKIS TILISTA DAUDJE U KUCU I DA IH POSAVETUJE DA NE MZOE SVAKO SVE DA NOSI. NAROCITO IGOR.FACA NEANDERTALCA NE MOZE SVE DA PONESE.

  • Mina Vreme: 11.06.2015 16:54h

    Ahahahaha.... Narucenooooo...!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP