Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PEVAČ I DALJE STREPI

Igor: želim da budem zdrav!

Autor: A. Radojević | 23.10.2013 - 22:00:00h | Komentara: 0

Nakon što je zamalo izgubio život u rijalitiju „Farma“ Igor Starović i dalje strepi za svoje zdrastveno stanje, jer još uvek čeka rezultate ispitivanje, kao i analize magnente rezonance koju će danas raditi. Iako je pretrpeo traumu koju će pamtiti ceo život, pevač je po svoj prilici optimista, veruje u dobre nalaze, a kako kaže trenutno se mnogo bolje oseća.

- Još nisu stigle sve analize, ali ja sam mnogo bolje. Sve je okej ili bar ja želim da je tako, videćemo. Idem sutra da uradim i magnetnu rezonancu. Ja još uvek verujem da je to bila kombinacija umora i stresa. Žao mi je što se tako desilo, ali idemo dalje - izjavio je Starović. I dok se kod kuće uspešno oporavlja od svega što je prethodnih dana doživeo, Igor povremeno pogleda svoje bivše cimere sa imanja u Lisoviću, te je prokomentarisao i ljubavne parove.

Igor Starović

Igor Starović | Foto: Zoran Ilić

 
- Sticajem okolnosti nekako su svi ti ljubavni parovi bili oko mene na farmi. Kad legnem uveče u krevet, ako se okrenem na jednu stranu vidim jedan par, sa suprotne strane drugi par i vidim da ljubav cveta na sve strane. Sara je pukla za Akijem, to je sigurno. Koliko sam mogao da primetim i on je momak na mestu, ali oni su mladi, tako da je teško bilo šta komentarisati. Što se tiče Borisa i Katarine, meni sve to deluje ozbiljno i mislim da je baš iskreno - ispričao Igor, koji se razočarao u Zoricu Marković.
- U jednu osobu sam se razočarao još dok sam bio na farmi, ali sada pogotovo. Moje najveće razočarenje je Zorica Marković, ali ne želim da govorim o razlozima. Takođe, jedva čekam da se sve ovo završi i da sa pojedinim farmerima koje smatram dobrim popijem kafu. To su pre svega Edin, ne samo zbog ovog što se desilo, Vukota i Boris - kaže Starović, koji je definitivno odlučio da se ne vraća u rijaliti program.

- Treba da popričam sa produkcijom, ali definitivno se neću vraćati u „Farmu“. Mislim da to ne bi bilo u redu prema ostalim ušesnicima. Ne želim dodatno da se opterećujem, smatram da je ovo bila opomena. Ja smatram da sam zdrav čovek. Jedino što želim je da nađem način sa produkcijom i da odem na farmu, kako bih se oprostimo sa svima, verovatno kad budu dobili žurku - kaže Igor Starović.

Stalo mu srce u „Farmi”!

Igoru Staroviću pozlilo je u “Farmi” prošlog petka, a prema prvim prognozama, u pitanju je bio epileptični napad. Prema rečima farmera, koji su mu ukazali prvu pomoć, pevaču je u jednom trenutku srce prestalo da kuca, zbog čega je produkcija istog trenutka obustavila prenos uživo iz Lisovića. Nakon toga Igor je hitno hospitalizovan, najpre u bolnici u Barajevu odakle je prebačen u Urgentni centar. Posle ispitivanja na neurologiji, a potom na ortopediji i ostalim odeljenjima, pušten je na kućno lečenje, a jedini negativan nalaz su bila nagnječena rebra, nakon ukazane prve pomoći Edina Škorića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP