Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SVE ZA LJUBAV

"Iks faktor kao poklon za godišnjicu!" (VIDEO)

Autor: A. O. | 14.11.2013 - 17:30:00h | Komentara: 0

Ljubav nema cenu! Kako bi pokazao devojci koliko je voli, Boris Vlahović iz Crne Gore, napisao je dirljivo pismo produkciji “X faktora” i zamolio da dobije ceo video snimak sa audicije na kojoj je njegova devojka učestvovala.

Monika Knezović i Boris Vlahović

Monika Knezović i Boris Vlahović

Boris je imao samo jednu želju: da dobije snimak celog njenog nastupa kako bi ga poklonio svojoj devojci za godišnjicu njihove ljubavi!

Da podsetimo, reč je Moniki Knezović iz Podgorice, koja je u prošloj epizodi oduševila žiri svojom interpretacijom. Ova lepa dvadesetogodišnjakinja je nastup, na Eminino insistiranje, posvetila svom momku koji se u jednom trenutku, takođe, našao na sceni ovog popularnog pevačkog takmičenja.

Monika Knezović i Boris Vlahović

Ljubav na sceni: Monika Knezović i Boris Vlahović

 
- Monika i ja smo u vezi skoro godinu dana, tačnije danas nam je godišnjica veze. Ona je željno isčekivala “X faktor” audiciju, svaki dan je pričala o tome kako jedva čeka da se prikaže njen nastup, pogotovo zbog toga što je žiri i mene pozvao na scenu. Ipak njen nastup je skraćen i ona je bila duboko razočarana. Mnogo je volim i ne podnosim da je gledam tužnu, rekao sam sebi da ću učiniti bilo šta, ako treba i krenuti za Beograd samo da vas zamolim da mi obezbijedite čitav nastup i da joj to poklonim na dan kada slavimo godišnjicu ljubavi. Znam da će joj to mnogo značiti i da će biti oduševljena! – napisao je u pismu Boris.


Produkcija je bila prijatno iznenađena ovim slatkim ljubavnim zahtevom, pa je zaljubljenom paru izašla u susret.

Monika Knezović i Boris Vlahović

Monika Knezović i Boris Vlahović

 
- Tačno je da nas je Boris kontaktirao i istina je da smo prezauzeti u montaži, ali zaista smo bili prijatno iznenađeni Borisovim pismom i željom da dobije snimak, te smo mu sa zadovoljstvom izašli u sustret. Produkcija “X Faktora” uvek glasa za ljubav: Moniki i Borisu želimo srećnu godišnjicu njihove ljubavne priče i da još mnogo godina provedu zajedno!  – rekla je Milena Popović, portparol “X faktora”.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP