Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ALO! SAZNAJE

"Iks faktor" najurio i drugog voditelja!

Autor: A. Radojević | 21.01.2014 - 20:39:00h | Komentara: 0

U prošloj emisiji “Iks faktor” nismo imali priliku da gledamo Baneta Jevtića, koji je, kako “Alo!” saznaje, zauvek napustio ovaj televizijski projekat. Nakon što je Slavko Kalezić zamenjen Anom Mihajlovski, produkcija “MBK” odlučila je da raskine ugovor i sa Banetom, jer po njihovom mišljenju nije bio dovoljno dobar za ovakav šou program.

Bane Jevtić

Bane Jevtić

 - Bane definitivno neće biti deo projekta “Iks faktor”. Pored toga što je promenila glavnog voditelja, produkcija je odlučila da napravi promene i u bekstejdžu, te Bane više neće voditi ovaj šou. Kako je on to podneo, nisam siguran, ali znam da producenti imaju cilj da svaki voditelj bude maestralan u svom delu posla, a kritike javnosti za Baneta nisu bile dobre - izjavio je za naš list izvor blizak produkciji, a kako bismo potvrdili naše informacije, kontaktirali smo sa PR službom ovog muzičkog takmičenja, te nam je rečeno da je saradnja sporazumno prekinuta.


- Istina je da su produkcija “Iks faktora” i Bane Jevtić sporazumno prekinuli saradnju na ovom projektu. Ono što je najvažnije u ovom trenutku, pa sve do kraja takmičenja su naši kandidati, koji predstavljaju apsolutni fokus “Iks faktor” emisije - rečeno je iz PR službe “Iks faktora”, dok
Bane Jevtić nije bio raspoložen za priču.
- Ne mogu ništa da vam kažem tim povodom - izjavio je Bane kada smo ga pozvali, a na našu konstataciju da nam je produkcija potvrdila prekid saradnje, rekao je:
 
- Ako su vam oni potvrdili, onda je tako - kratko je izjavio voditelj, a nije želeo da otkriva razloge zbog kojih je napustio šou.
- Razloge ću vam reći na konferenciji za štampu - kazao je Jevtić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP