Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MILAN ŠIŠARICA TVRDI DA JE MANEKENKA SA NJIM VARALA SUPRUGA DANIJELA

Imao sam seks sa Jovanom dok je bila u braku!

Autor: B. Radulović - N. Travica | 19.01.2014 - 17:00:00h | Komentara: 35

„Žalila mi se da je Danijel zapostavlja i tuče, ali nisam video nijednu modricu na njenom telu. Ona mi je bila samo devojka za zabavu”, kaže ovaj mladić

Milan Šišarica

Milan Šišarica

 

Saga o Alibabićima se nastavlja, ali ovog puta u neočekivanom smeru - našoj redakciji javio se Novosađanin Milan Šišarica (25), koji tvrdi da je imao seks sa Jovanom dok je bila u braku sa Danijelom! On za „Alo!“ kaže da mu se manekenka žalila da je suprug zapostavlja i tuče, mada priznaje da na njenom telu nije primetio tragove nasilja i otkriva kako je upoznao Jovanu.

Nije mi pričala da je Danijel gej

Milan tvrdi da mu je Jovana tada pričala o svom suprugu sve najgore, ali da se njegove seksualne orijentacije nije dotakla.
- Rekla mi je da je zapostavlja i da nisu imali seks, ali ne i da je gej. Mislio sam da je to zbog toga što on ima druge devojke ili je prosto slavan, pa ga svi saleću sa svih strana i nema vremena na nju ni da misli. Kada mi je rekla ko joj je muž, za njega sam čuo, ali nju iz medija nisam znao. Jovana je lepa devojka i služila mi je za zabavu, sa njom nikada ništa ozbiljno ne bih imao - tvrdi Šišarica.

- Sreli smo se početkom oktobra u blizini Kalenić pijace dok sam pokušavao da zaustavim taksi. Ona je bila sa jednim dečkom nižeg rasta, prišla mi je i pitala me da li imam „labelo“. Ocenio sam da je laka devojka i rekao da ću „labelo“ nabaviti i ostavio sam joj svoj broj telefona da mi se javi. Posle jednog sata, poslala mi je poruku sa svojim brojem i tako je počelo dopisivanje. Pošto sam iz Novog Sada, ubrzo sam od drugara tražio da isprazni svoju gajbu u Beogradu, gde smo prvi put imali seks. Tada mi je rekla da se zove Jelena, spavali smo i razišli se. Nakon toga smo razmenjivali imejlove, a onda me je sredinom novembra nazvala i pitala da li je još uvek slobodan onaj stan u kojem smo bili. Pozvao sam druga da izađe i to veče smo se ponovo videli - tvrdi Milan.
Tek tada je od nje saznao da se je manekenka i da se zapravo zove Jovana, kao i da je udata za pevača.
- Rekao sam joj da nije bilo potrebe da me laže jer mi je ona samo devojka za zabavu i čestitao sam joj što se dobro udala, s obzirom na to da pevači imaju pare. Žalila mi se tada da je on zapostavlja i da ju je pre nekoliko dana pretukao, ali nisam video nijednu modricu na njenom telu. Promenio sam broj telefona 26. novembra i otad se nismo čuli. Možda me je i zvala, ali taj broj je isključen. Ona je vrlo proračunata devojka i to se vidi na prvi pogled. Ne branim njega, ali mi je bilo muka da slušam kako priča da je u braku jela samo sendviče i da glumi žrtvu, a ja znam šta je radila. Javio sam se iz revolta vašoj redakciji jer su sve devojke ku*ve i sva moja zarada odlazi na takve. Nikako da sretnem neku normalnu jer sve varaju - ističe ovaj Novosađanin, koga smo posetili u njegovom rodnom gradu.

ss

Danijel i Jovana Alibabić


Kada smo ovim povodom pozvali Jovanu, ona nam je kratko poručila:
- To su obične gluposti!

Nema zajedničku sliku ni poruke
Iako smo tražili da nam pokaže poruke i imejlove koje mu je Jovana slala, ili zajedničke slike, Milan tvrdi da ih više ne poseduje.
- Sa Jovanom sam se video dva puta i naravno da se nismo slikali niti sam imao želju da je fotkam. Poruke su mi ostale u telefonu za koji sam ugovor raskinuo krajem novembra, kao što sam vam rekao, dok imejlove stvarno ne čuvam - tvrdi Milan.

Poslednji komentari
  • Viki Vreme: 19.01.2014 17:08h

    Nesto mi tanka ova prica.

  • Zliki Vreme: 19.01.2014 17:22h

    Hocu i ja labelo!

  • marjana Vreme: 19.01.2014 17:24h

    Muka mi je vise od svih vas ,a ti decko prestani vise da mastas....mislim da si izmislio pricu probudi se iz sna....

  • vlastimir Vreme: 19.01.2014 17:37h

    sad lepo jovana presavi tabak pa podnesi tuzbu protiv ovog mor...!

  • Murinjo Vreme: 19.01.2014 17:39h

    Ovaj Milan izgleda kao da ga je Vesna Rivas rodila.Znamo da je ovo namešteno i tolko providno da dete od 5 godina nebi verovalo u ovo.Jovanu ne gotivim niti mi se tiče privatni život njen i Danijelov ali ovo je smišljena provokacija i ništa više!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP