Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

I KNJIŽEVNICA ŽELI DA SE SNIMA POPUT KARDAŠIJANOVIH

Isidora i Nebojša u porodičnom rijalitiju!

Autor: D. T. | 12.09.2014 - 10:30:00h | Komentara: 3

Po ugledu na poznate strane ličnosti poput Katarine Oksenberg i Kim Kardašijan, koje su kamere snimale 24 sata, u njihovim domovima, i naša proslavljena književnica Isidora Bjelica bi uskoro mogla da se nađe u sličnom rijalitiju, Naime, Bjelica je dobila ponudu da sa svojom porodicom učestvuje u rijaliti šouu „Sladak život“, koji bi se emitovao na televiziji B92.

Dobili ponudu za  novi rijaliti: Isidora i  Nebojša sa porodicom

Dobili ponudu za novi rijaliti: Isidora i Nebojša sa porodicom | Foto: Nenad Milošević

- Isidora Bjelica dobila je ponudu od produkcijske kuće „Paprika Latin“ da sa suprugom Nebojšom Pajkićem i njihovom decom, Lavom Grigorijem i Vilom Evangelinom, snimi rijaliti šou „Sladak život“, koji bi se emitovao na B92 u večernjim časovima.

S obzirom na to da je književnica prošla izuzetno težak period kada joj je zdravlje dovedeno u pitanje, čelnici ove kuće smatrali su da je upravo ona odlična osoba koja bi prikazala običnom narodu kako izgleda njena svakodnevica.
Ako se uzme u obzir da je Isidora prošla operaciju, hemoterapiju, posvetila se duhovnom razvoju, izdala knjigu koja govori o bolesti i golgoti koju je prošla, smatra se da bi njen život bio veoma zanimljiv gledaocima - ispričao nam je izvor koji je upućen u planove ove produkcije. Kako bismo proverili ove informacije, kontaktirali smo sa poznatom spisateljicom, koja nam se nije javila.
Poslednji komentari
  • Gorštak Vreme: 12.09.2014 08:01h

    Nemožemo dočekati! Ludi smo za njom i njenom porodicom, nemamo pametnijeg posla. Što se literature tiče ona i jeste za dokone domačice sa četiri razreda OŠ. Mislim da će pored "Pinka" uskoro i B92 biti izbrisan sa mojeg TV-a.

  • s. Vreme: 12.09.2014 14:58h

    To bi bilo stvarno interesantno. Za razliku od praznoglavih i polupismenih koji ucestvuju u takvim emisijama, Isidora ima pamet, obrazovanje i harizmu.

  • zeljko Vreme: 12.09.2014 19:30h

    nema posla pa narod vežba bekanje i blejanje. Ove emisije su idealne za to. Izbuljiš oči, otvoriš usta i prvo na prazno, bez zvuka... a onda ista pozicija ali sa strujanjem vazduha ! Idemo ! Beeeeee, beeeeeee, beeeeee....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP