Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PUKO KO ZVEČKA

Ivan Gavrilović se u rijalitiju krije od zelenaša!

Autor: S. A. | 08.07.2015 - 07:30:00h | Komentara: 6

Poznati denser Ivan Gavrilović nalazi se u rijalitiju “Hotel Maldivi”, a kako saznajemo, tamo se sakrio zbog dugova. Izvor blizak pevaču nam je rekao da se Ivan zadužio nekoliko hiljada evra kod zelenaša i da mu je jedini izlaz bio ulazak u rijaliti.

Našao mesto gde  mu ne mogu ništa

Našao mesto gde mu ne mogu ništa | Foto: Rajko Ristić

- Ivan se dosta zadužio i mora u što kraćem roku da vrati pare zelenašima. Zato mu je i stalo da što duže bude u rijalitiju kako bi zaradio što veći honorar i, ako mu se posreći, da uzme i prvu nagradu. To bi mu baš dobro došlo - kaže nam Gavrilovićev drug koji je želeo da ostane anoniman.

Poslednji komentari
  • NEVEROVATNO Vreme: 08.07.2015 09:42h

    NEVEROVATNO JE DA SE OBIČNIM, POŠTENIM GRAĐANIMA, ISCRPLJENIM OD NEMAŠTINE, KOJIMA JE OSTAO JOŠ SAMO TELEVIZOR, SERVIRAJU GNUSNI LAŽOVI, BITANGE, KOCKARI, DROGIRANTI, PROSTITUKE, OSOBE BEZ ZANIMANJA, BEZ OSNOVNOG OBRAZOVANJA. ŠTA REĆI ZA IVANA, KOJI NIKAD NIJE IMAO ZANIMANJE, KOJI JE JEDNOM SVOJOM PESMOM U VREME KADA JE NAROD KLONUO OD INFLACIJE I NEMAŠTINE, DOŠAO U PRVI PLAN.TAJ ČOVEK NE UME I NE MOŽE NI DA GOVORI, A KAMOLI DA PEVA. GNUSNI LAŽOV, KOJI JE IZMISLIO PRIČU O VEZI SA ĆERKOM BIVŠEG PREDSEDNIKA, MARIJOM MILOŠEVIĆ, SAMO DA BI SE PROMOVISAO. KOLIKO JA ZNAM, ČOVEK JE RAZVEDEN VEĆ NEKOLIKO GODINA. ODMAH POSLE RIJALITIJA PAROVI U KOME JE UČESTVOVAO SA SVOJOM BIVŠOM ŽENOM MARINOM.PRIČA LAŽI O SVOM BRAKU! UZ TO JE VRLO VULGARAN, NEPISMEN, UME SAMO DA IZGOVARA REČI I TO SA NAPOROM, REČENICE SU ZA NJEGA ŠPANSKO SELO!

  • nina Vreme: 08.07.2015 10:01h

    al se sakrio!! uf izvinite tek sad vidim da je ovo "alo". nema veze kad je vec napisano ! ponovicu ovo isto i u nekim novinama!

  • bordzija Vreme: 08.07.2015 15:58h

    Baš su našli odličnog reprezenta za rijaliti, em što je sklon prevarama i lažima, em voli hleb bez motike. Nije ovo prvi puta da se on zaglavio u dugovima, a onda trči kod TV mogula da ga liferuju u rijaliti kako bi zaradio pare da vrati dugove. Retko viđena neznalica i polupismen ološ, uvlakač i 100 % mu noge vire iz Gastozovog du...a. Čovek bez stava, principa i karaktera !

  • Olja Vreme: 08.07.2015 16:49h

    Ko je ta Cuca . Folirant . Glumi pristojnost i vrednocu , a upravo je sve sem toga .

  • Zed Vreme: 09.07.2015 04:17h

    Sve stigne na naplatu , pre ili kasnije

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP