Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IZBAČENI UČESNIK PAROVA OTKRIO:

Ivan: Je**o sam Mimi dok je Vita masirao!

Autor: B. R. | 05.05.2015 - 22:00:00h | Komentara: 7

Iako produkcija “Hepija” zbog upozorenja nadležnih ne želi da prikaže sve detalje iz rijalitija “Parovi”, Ivan Marinković otkriva da je uživao u seksu sa Mimi Oro i da će svoju strast obnoviti kada ona izađe.

Marinković planira da rasplamsa strasti sa Mimi kada ona izađe iz rijalitija

Marinković planira da rasplamsa strasti sa Mimi kada ona izađe iz rijalitija

- Mimi i ja samo imali avanturu i pre rijalitija, nismo bili u vezi, ali smo s vremena na vreme imali seks. Od trenutka kada sam ušao, nas dvoje smo se svake večeri mazili i ljubili, pa je bilo logično da pređemo tu granicu. To se i desilo jedne noći, kada me je maženje sa njom napalilo, pa smo krenuli u akciju. Odjednom se tu stvorio Vita, koji je došao da masira Mimi, i kada sam mu rekao da ode i pokazao da se je**mo, ona je rekla: “Ma neka ga”, i pružila mu ruku da je masira. Sve vreme smo se cepali od smeha - prepričava Ivan šta se dogodilo i otkriva da ne brine što nije imao siguran seks.


- Nisam imao zaštitu, ali Mimi pije pilule, pa se ne plašim da će zatrudneti, a što se tiče polnih bolesti, stvarno sam ubeđen da se redovno kontrolišu. Nisam u panici kao Gastos, koji je kre*nuo Macu, pa sada tripuje da je oboleo. Mimi je super u krevetu, ume da zavede muškarca. Nije “mrtva krava” kao mutava Šavija, koju ne znam kako uopšte je*u oni silni fudbaleri, verovatno ona samo legne i raširi noge, dok oni odrade posao - priča Marinković.
Na pitanje kako komentariše to što mnogi kažu da je Mimi ružna, rošava i puna silikona, on odgovara.

Dopada mu se starleta: Ivan i Mimi

Dopada mu se starleta: Ivan i Mimi


- Meni se ona dopada, zgodna je i njeni silikoni su srazmerni njenoj visini. Ima ubedljivo najbolju guzu u kući. Nisam se zaljubio u nju i ne planiram da se ženim da bih je gledao drugačije osim fizički, a sigurno ćemo nastaviti da se viđamo čim izađe - ubeđen je Ivan, koji je istovremeno zabrinut zbog informacije koja se pojavila dok je boravio u kući, a to je da je njegova navodna devojka trudna.

- Nemam devojku, ali sam se viđao sa dosta njih, tako da sam baš uznemiren zbog te vesti. Još mi se nijedna nije javila, mada mene mnoge pokušavaju da uhvate na tu foru. Više nisam siguran ni koliko dece imam - otkriva bivši muž pevačice Goce Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu.

- Jedva čekam da je vidim, pošto je kada sam se probudio bila u školi, a ja sam potom imao obaveze vezane za gostovanja. Znam da mi je napisala čestitku za rođendan, ali je nisam dobio - kaže Ivan, koga je po izlasku sačekala tužna vest da je njegova mama Dragana u bolnici.

- Mnogo sam uznemiren zbog nje jer je do sada kancer lečila kod kuće, ali joj se stanje sada pogoršalo. Nakon poslednjih hemioterapija naglo su joj pali trombociti i leukociti, zbog čega su je smestili u bolnicu baš na moj rođendan. Nadam se da će sve biti dobro.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 06.05.2015 00:21h

    ovo je najveći talog ovog drustva

  • ana Vreme: 06.05.2015 00:48h

    Srbija će biti rezervat za polusvet. Svi normalni ce se izseliti. Kako Goca da napravi takav zaheb???

  • Bilja Vreme: 06.05.2015 08:44h

    Gospode Boze, pricati ovako nesto i onda nastaviti pricu o svojoj cerki?! Ovaj je potpuni retard. Ovo vise nije ni tuzno, vec je strasno....

  • artofsilence Vreme: 06.05.2015 09:52h

    O, bede ljudske i ovo ima sestru i majku koje ga podrzavaju, ni deteta se ne stidi koje ce sutra u skolu ici i slusati kakvog oca ima dzabalebaros i propalitet fuj

  • beogradjanka Vreme: 06.05.2015 12:00h

    A ti si mi baš Faca! Zašto bi *pokušavale da te uhvate*? Gospode, šta mi čitamo i šta je nama vest !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP