Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POTVRDIO JE VEZU!

Iznenađenje za Atinu - Topalko ušao u vilu "Parova"

Autor: Opera.17 | 28.03.2015 - 12:00:00h | Komentara: 2

Poslednjih nekoliko dana produkcija rijalitija "Parovi" je u nekoliko navrata iznenadila estradnu plesačicu Atinu Ferari, priredivši joj neprijatna iznenađenja, pa je tako u petak veče odlučila da joj nakon izolacije "ulepša" boravak u luksuznoj vili. Milan Topalović Topalko ušao u rijaliti „Parovi“, na veče, ali nije uradio ono što su od njega svi očekivali, kad je u pitanju Atina Ferari.

Atina se prvo šokirala a onda i obradovala Topalku

Atina se prvo šokirala a onda i obradovala Topalku | Foto: printskrin

Milan Topalović Topalko, koji je gotovo sve osvojio neverovatnim glasom i pričom da ne bi mogao bez svoje žene i ćerke, u rijalitiju „Parovi“, navodno je ušao da pripreti Atini Ferari da ne priča „neistine“ o njihovoj vezi i da on sa igračicom vara svoju suprugu, na kraju – samo je potvrdio ono što je plavuša pričala u javnosti.

Topalko pogledom traži Atinu dok pleše sa Macom

Topalko pogledom traži Atinu dok pleše sa Macom

 Svi će se složiti da je susret Atine Ferari i Topalka bio veoma prisan, oslovljavao ju je sa „kumice“ i neprestano dodirivao, grlio.

- Samo ja mogu da te smirim – rekao je Topalko, koji je potom rekao da treba u isti krevet da legne sa Macom Diskrecijom i Atinom Ferari.

Dok je plesao sa Macom Diskrecijom, pogledom je tražio Atinu,sa kojom je najčešće pričao,smejao se i videlo seda joj je veoma naklonjen.

Ovime je popularni Top, praktično potvrdio priče Atine Ferari da su oni u vezi bili gotovo dve godine, da se i dalje povremeneo viđaju, da pevačeva žena zna za ovu prevaru, s tim što je igračica do detalja opisivala njihov seks i sve što Topalović voli.
- Ući ću da joj kažem sve što mislim – poručio je Topalko neposredno pre ulaska u „Parove“, objašnjavajući da ne može „neka Atina Ferari da mu ugrozi brak.“

Maca, Topalko i Atina

Maca, Topalko i Atina

U rijalitiju Atini ništa nije rekao, samo je pokušao da je napavi ljubomornom, time što je odveo u krevet Macu i Atinu istovremeno. Čak i dok su njih troje ležali u krevetu, Macu Diskreciju je samo ovlaš zagrlio, dok je Atinu Ferari sve vreme mazio i češkao

Poslednji komentari
  • Ja Vreme: 28.03.2015 13:59h

    Nije on delovao nezainteresovano za Macu, naprotiv, izgleda da ce najverovatnije biti vrela trojka kad Atina i Maca izadju iz Parova...

  • Miki Vreme: 23.04.2015 10:11h

    Toplako kralj od pevaca, a njegova kuma je kraljica za sve ove zene. Atina do pobede!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP