Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

VEĆ JOJ NEDOSTAJE DRAGI

Jasna za Alo: Jedva čekam da vidim Igora van rijalitija!

Autor: I. Tubin | 19.06.2015 - 15:28:00h | Komentara: 5

Jasna Janković napustila je vilu “Parova”, a kako je njen dragi Igor X ostao u takmičenju, željno isčekuje trenutak kada će se videti van rijalitija.

Ne da na sebe: Jasna i Igor

Jasna i Igor | Foto: printskrin

- Ja sam bila spremna na to da izlazim i rekla sam to Igoru, ali on nije mogao da poveruje u to. Bio je šokiran, ali rekla sam mu da ćemo se uskoro videti i iskreno, jedva čekam da se vidimo napolju, van onog ludila u kom smo bili. Mi smo se od samog početka vodili osećajem i tako ćemo nastaviti, pa ćemo videti kako će se stvari među nama odvijati - rekla je Jasna i istakla da su joj najbliže osobe u kući, osim Igora, bili Matora i Gastoz.

- Nisam znala za konflikt između Matore i Igora, pa sam se veoma iznenadila kada je Igor ušao, ali mi je drago što ona nije promenila odnos sa mnom. Prema meni je

ostala ista i ona je divna osoba. Pored Matore, Gastoz mi je u kući bio kao brat. On je pravi drug, duhovit je i prijalo mi je vreme provedeno sa njim - rekla je Jankovićeva.

Favoriti za pobedu su joj takođe Matora i Gastoz, a iako je za Zmaja imala reči hvale, smatra da on ne može da pobedi.

- Zmaj je divno biće, ali mislim da narod iritira njegovo dranje. Mene je lično glava bolela kad počne da viče, a verujem da i gledaoci menjaju kanal kada čuju kako vrišti po kući - iskrena je Jasna, koja je Jelenu Golubović okarakterisala kao propalog taktičara.

- Jelene je više svima preko glave, njena ponovljena taktika je propala, potponula je i mislim da nema nikakve šanse za pobedu.

Konflikt između Ružice i Igora je vrlo često dovodio Jasnu u neprijatnu situaciju, ali ona nije želela da donosi zaključke dok ne bude upoznata sa svim činjenicama.

- Bilo mi je veoma neprijatno u situacijama kada su se Ružica i Igor svađali, ali ne bih da stajem ni na čiju stranu. Pre mog ulaska nisam gledala “Parove”, tako da bi bilo zaista nezahvalno da donosim neke zaključke, a subjektivno naravno verujem Igoru – zaključila je Jasna.

Poslednji komentari
  • Ko gubi, ima pravo da se ljuti Vreme: 19.06.2015 15:50h

    Hahahahha! Jelena je propala, a Gastoza izgazila u glasovima! Daj malo realnosti Jasna, manje sujete.Sramota je da i dalje drze Igora u vili iako je regularno ispao glasovima publike. Zadrzavaju vec dva puta Sasku i Velju sa mizernim procentima. Sluze kao glasacka masina za nominovanje Jelene i usput pominju Matoru kao favorita.

  • Vera.V Vreme: 19.06.2015 18:03h

    Izgleda da je Jelena bila u pravu: Jasna nije baš mnogo inteligentna da vidi očigledno ili je u tome sprečava lični animozitet. Igoru tamo nije mesto, jednom je glasvoima gledalaca izbačen, sad služi samo da glasa da svaki put bude nominovana Jelena i oslabi njene glasače. Saška i Veljo, takodje kao i Gastoz. Tužno je kako Produkcija globi Jecine glasače, ali, način na koji to čini je sramotan.I, pamti se...

  • andjelija Vreme: 19.06.2015 18:42h

    zasto se golubar odmah pali kao da mu je golubica rodbina...Jelena jedosadna i vec vidjena,a Jasna je bila pretiha i nezainteresovana isto kao i Igor

  • sasa Vreme: 19.06.2015 19:00h

    A predstavila se kao opasna,kad ono mis,hocu reci misica.Razocarenje.Za nju je Tijana izmislila logiku.

  • vanja Vreme: 20.06.2015 11:02h

    produkcio ne stiti natasu sasku velju i igora dosadni su brate a ova hvala bogu izaslaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JECA AKO ODE NA KVARNJAKA SOU GOTOV..................

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP