Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

GLUMIČINA BAKA SE TRESE DOK GLEDA UNUKU U RIJALITIJU

Jeco moja, molim te, vrati se!

Autor: Isidora Tubin | 07.06.2015 - 16:00:00h | Komentara: 3

Glumica Jelena Golubović ne propušta nijednu priliku u rijalitiju “Parovi” da se sa nekim verbalno sukobi, a njena porodica teško podnosi kada je ostali ukućani napadaju.

Ne zna da njenoj porodici smeta kada se svađa

Ne zna da njenoj porodici smeta kada se svađa: Jelena Golubović | Foto: Milan Ilić

Svetlana Golubović, glumičina majka, objašnjava za “Alo!” da baka Caka emotivno proživljava trenutak kada vidi unuku na televiziji, pa se trese i čeka dan kada će Jelena izaći napolje.

Nedostaje joj unuka: Baka Caka

Nedostaje joj unuka: Baka Caka Foto: Zoran Lončarević

 
- Baka i ona su iste, valjda zato baka tako emotivno i reaguje čim je vidi na televiziji. Kako ugleda Jelenino lice, ona počne da se trese i da ponavlja: “Jeco moja, molim te, vrati se”. Ja ne stižem da gledam “Parove” stalno, ali baka ih gleda non-stop. Voli da gleda Jelenu, tako joj je lakše. Željno iščekuje njen izlazak, a i ja se zaista nadam da joj je ovo poslednji rijaliti - rekla je Svetlana za naš list.

Mama Svetlana: Ja se zaista nadam da joj je ovo poslednji rijaliti

Mama Svetlana: Ja se zaista nadam da joj je ovo poslednji rijaliti | Foto: Zoran Lončarević

- Moja Jeca je jedina iskreno rekla da ulazi zbog para u rijaliti. Pa koja budala bi ušla unutra i trpela ono što moja ćerka trpi da nije tih prokletih para. Svi takmičari je napadaju jer znaju da će jedino tako doći u prvi plan, ali Gastoz je posebna priča, on je lud. Pre svega, njemu se već po izgledu vidi da nije normalan, a o ponašanju da i ne govorim. On je pre svega agresivan, troja vrata je slomio, Jeleni se unosio u lice, podrigivao, užas. Ne znam kako može tako da se ponaša, ja to ne mogu ni da gledam, ali mi komšije kažu da je njegovo ponašanje strašno - kaže Jelenina mama.
Ona smatra da je Jelena i dalje favorit za pobedu u ovom rijaliti programu.
- Jelena ima armiju fanova, pa ne bih sigurno ja mogla da je držim u kući sve vreme, čak i da danonoćno šaljem poruke za nju. Ukućani to znaju i onda prave veštačke svađe jer su videli da je u prethodnom rijalitiju to drugima pošlo za rukom i da su tako opstajali. Jedino su Toma i Maca uz nju od samog početka, a svi ostali se služe istom taktikom - zaključila je Svetlana.

Saška Karan nasrnula na Jelenu

Jelena Golubović i Saška Karan gotovo svakodnevno imaju poneku raspravu, a tokom sastanaka se neizostavno posvađaju, međutim, poslednji sukob rezultirao je incidentom. Naime, Jelena i Saška razmenile su niz uvreda tokom nominovanja, da bi u jednom trenutku pevačici popustili živci. Ona je u tom trenutku uzela čašu i polila sokom Golubovićevu. Istog trenutka, voditeljka joj je saopštila da je kažnjena i da automatski ide u izolaciju.

Poslednji komentari
  • Bolja od ostalih Vreme: 07.06.2015 17:08h

    Jelena do pobede!

  • Vasa Vreme: 07.06.2015 20:37h

    Toliko o uspešnoj rediteljki,kad nema para leba da jede i mora sve da "trpi".I mi se iskreno nadamo da joj je poslednji rijaliti,a i ovo je bilo previše.Mislilo sam da mi Ekrem izlazi iz svake sobe,koliko ga je bilo,dosadio i bogu i narodu,ali je takav kakav jeste,za Jelenu gospodin.

  • Misha Vreme: 08.06.2015 10:20h

    Koga bre zanimaju ovakvi clanci i zasto se uopste objavljuju ???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP