Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

DIRNULA CIMERE U ŽIVAC

Jelena Golubović: Ako ne budem mogla da imam dete usvojiću kopile!

Autor: N.J. | 26.06.2015 - 11:00:00h | Komentara: 25

Rediteljka Jelena Golubović poslednjih nekoliko dana je na meti uvreda ostalih učesnika rijalitija "Parovi" jer je u subotu izjavila da će u slučaju da ne bude mogla da ima biološko dete, usvojiti kopile.

Koliko je u  rijalitiju, znamo  kako diše:  Jelena  Golubović

Niko je ne shvata: Jelena Golubović | Foto: Rajko Ristić

Ova reč je mnogim njenim cimerima pocepala uši i dirnula u živac, pa su je napali, ali je ona, kako prenosi Opera17, otkrila da je to zapravo bilo upućeno osobi koja je te noći vređala.
- To je bilo upućeno jednoj osobi, koja me je vređala. Nisam se ja izletela, samo sam uzvratila na uvrede, zato sam tako rekla - rekla je Jelena, dok su ostali učesnici govorili kako izmišlja da bi se opravdala.
Poslednji komentari
  • Beba Vreme: 26.06.2015 11:24h

    Vesnin sin je rođen u bracnoj a ne vanbracnoj zajednici nnaci Jelena on je pile a ne K(a)o pile . Malo se vise pogubila ili je mislila na Gastoza ili Macu .

  • citateljka Vreme: 26.06.2015 11:30h

    Kome god da je taj izraz bio upucen to je uvreda!Jelena, da si prava intelektualka za koju se predstavljas, onda bi znala da "Na lepom plavom Dunavu" nije komponovao Cajkovski vec Straus.Znala bi za Sopenhauerovu izjavu: da bi se priznala tudja vrednost, treba prethodno posedovati vlastitu! Znala bi da ako za prijatelčjsko cinjenje ocekujes uzvrat, onda nisi dala vec prodala,itd,itd.Tvoje reci, pre svega tbvoj izraz lica i ociju kazuju iskljucivost, mrznju, netoleranciju, nevaspitanje i jos mnogo toga.Steta sta ostali ukucani imaju oskudna znanja pa joj ne uspevaju uvek da doskoce.Sinoc je konacno pokazala svoje pravo lice i tako je pravedno.

  • neko Vreme: 26.06.2015 11:41h

    Ovaj tekst je vrlo nizak udarac, redovno gledam Parove i to je izgovorila u dvoristu kada Maric nije ni bio prisutan ali je tacno da je to odbrusila osobi koja joj je dobacivcala da je nerotkinja i baba devojka koja nikada nece imati dete, pustite snimak, budite fer.

  • milan Vreme: 26.06.2015 11:47h

    M.M. JE NAJBOLJI NOVINAR U EX-YU DO POJAVE "PAROVI".U EMISIJI "GOLI ŽIVOT"NIČIM IZAZVAN JE NON.STOP VRIJEĐAO J.G.KOJA MU JE SVIJESNO REKLA TO ŠTO MU JE REKLA,I BILA JE POTPUNO U PRAVU.M.M.INAČE IMA OBIČAJ DA SE IGRA SA SVOJIM SUGOVORNICIMA KOJI U PRAVILU NISU NA NJEGOVOM INTELEKTUALNOM NIVOU.BJEŽI OD V.Š.ALI JE NALETIO NA J.G.I TO JE DIJELOM UTICALO NA TO DA JE ZAVRŠIO NA VMA.IGRAO SE VATROM I OPRŽIO SE.J.G. SE JE BRANILA I BILA U ČUDU ZAŠTO JE M.M. TOLIKO PONIŽAVA A DO TADA JE OBOŽAVALA I NJEGA I NJEGOVU NEVJENČANU SUPRUGU V.R. ČIJEG SINA JE M.M.USVOJIO.

  • beranje Vreme: 26.06.2015 11:48h

    Ja joj verujem.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP