Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

"ODAVNO POSVAĐANE"

Jelena Golubović napustila Vendi i rijaliti!

Autor: Puls | 28.02.2014 - 00:00:00h | Komentara: 1

Jelena Golubović, rediteljka i pobednica Farme 5, napustila je novi rijaliti program "Odavno posvađane", u kojem je učestvovala zajedno sa Vesnom Vukelić Vendi, zbog problema na snimanju i pre svega zbog neslaganja sa montažerima.

Jelena Golubović i Vesna Vukelić

Jelena Golubović i Vesna Vukelić

- Tačno je, napustila sam snimanje zbog veoma loše atmosfere. Ne može montažer da bude reditelj. Svađali su se na snimanju i prenosili negativnu atmosferu između mene i Vendi, s kojom sam imala dobru tehničku saradnju. Moraš da imaš jakog reditelja, ako ne, ja ću sama da režiram - rekla je Jelena Golubović za Kurir.

Jelena je samo posle 10 dana napustila rijaliti, ali je napomenula da bi mogla da se vrati ako se sve sredi u organizaciji, jer ona kao pobednica Farme za koju su ljudi glasali duguje to njima da je gledaju besplatno.
- Sa Vendi sam ostvarila tehničku saradnju i naš sukob smo stavili sa strane. Nisam mogala da promenim mišljenje o njoj jer na snimanjima nismo ništa privatno pričale. I dalje mi je čudan njen fenomen da egzistira samo sa jednim hitom. Različitog smo karaktera, sem što smo obe temperamentne i jako energične. Ono što sam primetila, jeste da se okrenula veri i to je lepo i ima savest. Međutim, i dalje joj se sve vrti oko đ*ke i veličine polnog organa, ali me ipak poštuje i ne frlja se više sa rečima iz Vujaklije - rekla je pobednica rijaliti šoua Farma.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 28.02.2014 09:02h

    Pametno Jelena, Vendi je stvarno dosadna žena za gledati , puno pametuje , afektira a ustvari je obična vašarska pevaljka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP