Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PUČE BRUKA!

Jelena Golubović se izblamirala zbog Vučića!

Autor: E.A. | 21.07.2015 - 17:30:00h | Komentara: 3

Jelena Golubović, glumica i rediteljka koju poslednjih godina možemo da vidimo u svakom rijaliti programu, obrukala se u jednoj emisiji kada je pomenula Aleksandra Vučica

Jelena Golubović

Jelena Golubović | Foto: Emil Čonkić

Pre samo mesec dana, Maca Diskrecija je titulu predsednika Srbije dodelila Aleksandru Vučiću, a sada je isto to učinila i Jelena Golubović.

Naime, Jelena je u Vrnjačkoj Banji dobila nagradu za lice koje je najviše doprinelo gledanosti rijalitija „Parovi“, a neposredno posle toga je zaboravila da je naš predsednik Toma Nikolić. Kada joj je postavljeno pitanje da li je popularnija od premijera Srbije Aleksandra Vučića, Golubovićeva je odgovorila:


- Mislim da Vučić i ja imamo različitu publiku, ali u svakom slučaju pozdravljam predsednika Srbije Aleksandra Vučića - rekla je brzopleto Jelena za emisiju „Glamur“.


Pozvali smo Jelenu kako bismo saznali da li joj se samo omakla greška ili zaista nije upućena u to ko je predsednik Srbije.


- Htela sam da kažem predsednik Vlade Srbije, napravila sam lapsus u brzini, a i bila sam veoma uzbuđena zbog nagrade koju sam primila - rekla je Jelena.
- Svi su mi skandirali „prvo mesto, prvo mesto“ dok sam bila na bini i odmah nakon toga sam davala intervju. Vučić je dan pre toga bio u Vrnjačkoj Banji, a s obzirom na to da mi je postavljeno pitanje vezano za njega, pozdravila sam čoveka, ništa više. Mene politika ne zanima, pa ne bih napravila ovakav lapsus da sam upućena u politiku - zaključila je Golubovićeva.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 22.07.2015 00:47h

    a jel stvarno toma predsednik?

  • limunada Vreme: 22.07.2015 10:43h

    Sto se obrukala ? pa Vucic nije predsednik drzave ali predsednik vlade, posto se vise pojavljuje nego Nikolic, mnogih grese u imenovanjem predsednika, Vucic je glavni akter Srpske politike a ne Nikolic, da li znate kako se zove nemacki predsednik ? svi znaju za Merkelovu a za njega malo ko.

  • biba Vreme: 22.07.2015 11:43h

    Nije se Jeca izblamirala. Izletela joj istina...Bravo Jecika

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP