Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PLJUŠTE KAZNE!

Jelena Golubović završila u izolaciji

Autor: opera-17.com | 14.05.2015 - 00:14:00h | Komentara: 27

Kako se približava kraj rialitija "Parovi" učesnici su sve spremniji na najrazličitije poteze kako bi se izborili za glavnu premiju, pa ne prezaju da na razne načine izazivaju svoje protivnike.

Produkcija je rešila da svako odstupanje od njihovog pravilnika kazni, pa je tako danas najgore prošla rediteljka Jelena Golubović.
Produkcija je prvo kaznila sa oduzimanjem 500 evra od honorara i direktnom nominacijom, jer nije učestvovala u zadatku, a zatim se desilo i nešto još gore.
Naime, Gastoz je provocirao Jelenu i u jednom momentom joj je podrignuo u facu, zbog čega ga je ona udarila i kažnjena je odlaskom u izolaciju.
Inače, direktnom nominacijom kažnjeni su i Marčelo, Nikolas i Maca Diskrecija, takođe zbog toga što nisu aktivno učestvovali u zadatku.
Poslednji komentari
  • mira Vreme: 14.05.2015 00:29h

    Bas mi je drago sto je zadesilo propalu reziserku koja sa polupismenim starletama gugi dane. Kakva je razlika izmedju njih. Nikakva ona je gora ovima se oprasta je su polu pismene. Sta pozuda za lako zaradjenim novcem. Zivi od babine penzije i izigrava javnu licnost sedeci u paklu nemorala i bluda.

  • Zasticen medved Nenad Vreme: 14.05.2015 01:38h

    Podrigivanje u lice je dozvoljeno...

  • Martina Vreme: 14.05.2015 02:14h

    Mislim da je Jelena nepotrebno kaznjena jer je ucestvovala u zadatku i Gastoz joj je namerno podrigao u lice a sa tim je sirio svoje bakcile po njenom licu ,i svaki normalan covek bi odreagovao kao sto je Jelena. Receno im je da nesmu da se unose jedni drugima u lice a on je to uradio. Da ga slucajno udarila Ruzica ,Natasa ili bilo koja devojka kao sto ga je Tijana osamarila pre neko vece nebi bilo problema ali posto je to Jelena uradila a oni jedva cekaju da Jelena samo mrdne rukom odmah skacu na nju. Tijana se derala nju i sa djogerom joj je isla preko cipela. Da joj se nije derala vec da je lepo zamolila nebi do toga doslo ! Produkcija nezna vise kako da ponizi Jelenu pa se ovakvim prljavim poslom bavi ! Do znanja im dajemo da cemo bojkovati Happy dok joj ne vrate pare sto su joj uzeli za kaznu . I da cemo dovesti Jelenu do pobede nije nam zao para za glasanje ali necemo dozvoliti da je niko ponizava !

  • ona Vreme: 14.05.2015 02:52h

    Tortura se nastavlja na Jelenu ! Ja se bojim za Jelenin, život ! Kroz kavke torture je Jelena, prošla ja se čudim da je živa ! Jelena, tuži produkciju za svo zlo koje si pretrpljela od fizičke napada, seksualnog zlostavljanja, do verbalnih napada .. ovaj italijan glumi neku finoču a nema tri čiste u glavi da ne pominjem ove druge profesora i njegovu malograđanštinju ! Jelena, se namerno nominuje da se muzu njeni glasači dok drugi uživajo na račun Jelene ..e Mariču, pao si na ispitu ima nas dosta koji znamo šta je bit sve ove priče ! Nemam ništa protiv matore..ali zanima me ko je i zašto štiti ...pokažite javno statistiku glasova ako imalo imate ljutskosti da narod vidi ko je u ovoj kući zaradijo poštovanje a ko nogu !

  • nenada u ludnicu Vreme: 14.05.2015 03:41h

    ovaj bolesnik je presao sve granice, radi sta zeli dok to produkcija tv heppy mirno posmatra i bodri ga

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP