Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PRESEO IM ODMOR

Jelena i Čupo privedeni u Turskoj!

Autor: Dragana Tripić | 26.01.2014 - 21:45:00h | Komentara: 5

Pobednica „Farme“ Jelena Golubović i njen verenik Čupo Kalač gde god se pojave nastane haos, te ni njihov prvi samostalni odmor nije mogao da prođe bez incidenta. Naime, poznati par je pre nekoliko dana otišao u tursko letovalište Alanju, gde su zbog dokumenata koja nisu nosili sa sobom privedeni u policijsku stanicu. Kako „Alo!“ saznaje od izvora bliskom rediteljki, Jelena i Čupo su jedne večeri otišli u obližnji noćni klub i nadležni organi su obavljali rutinsku kontrolu, a oni u tom trenutku kod sebe nisu imali pasoše, zbog čega su morali da ih odvedu do obližnje stanice na proveru.

Da se  vidi raskoš:  Čupo Kalač

Da se vidi raskoš: Čupo Kalač

 - Jelena i Čupo se fenomenalno provode i konačno su našli svoj mir. Svake večeri su obilazili noćne klubove, a pomenute večeri sa sobom nisu poneli nikakva dokumenta. Kada im je policija prišla, ostali su izbezumljeni i pokušali da objasne kako im je pasoš ostao u hotelu. Međutim, nijedan izgovor im nije pomogao i nadležni organi su ih odveli u obližnju stanicu - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaj da se poznati par nije dugo zadržao na proveri.

- Turci su bili neumoljivi i nisu hajali na njihove opaske kako su poznati i kako će da se žale zbog ovog nemilog događaja. Nakon što je policija dobila potvrdan odgovor iz njihovog hotela od recepcionara koji je dao bližu biografiju popularnog para i informacije iz dokumenata, nadležni su ih pustili - završava naš izvor.

Fotografija  za uspomenu:  Jelena pozira,  a Čupo slika

Fotografija za uspomenu: Jelena pozira, a Čupo slika

 Inače, sa njima su u hotelu doseli i fudbaleri Partizana koji u istom hotelu „Gold siti“ imaju pripreme.

Kako bismo čuli komentar na ovaj događaj, pozvali smo Jelenu, koja nam je putem SMS-a potvrdila naša saznanja.
 
- Ništa strašno! To je bila obična rutinska kontrola. Čupo i ja nismo imali pasoše kod sebe, ali čim su nam utvrdili identitete, odmah su nas pustili - napisala je pobednica „Farme“ i dodala:
 
- Vreme je odlično za odmor, nema gužve, uživamo u svom luksuzu koji ovaj hotel ima u svom posedu. Imamo dosta društva, a tu su i fudbaleri Partizana, sa kojima smo se sprijateljili.

Naši carinici izuvali Jelenu!

Da im je odlazak na odmor već u samom startu bio malerozan, govori podatak da je Golubovićeva u startu imala problema sa carinicima. Naime, kada su prošli pasošku kontrolu, jedan policajac je Jelenu zamolio da skine čizme kako bi je detaljno proverio, na šta se Golubovićeva prvo nećkala, ali je onda shvatila ozbiljnost cele situacije, pa se uredno izula. Kako su ustanovili da je sve u redu, oni su je pustili da se obuje i pridruži svom vereniku.
- To je bilo nečuveno. Prvo su me pustili da prođem obuvena, a onda su se predomislili, pa su me vratili. Nikoga nisu vratili osim mene, to je neozbiljno sa njihove strane - rekla nam je rediteljka i dodala kako će se žaliti nadežnim organima čim se vrati sa odmora. 
Poslednji komentari
  • julka Vreme: 27.01.2014 08:17h

    a vid njega u sobnim papucama, hahhahahahahaha, o boze, presede mi jutarnja kafa!!!!!

  • milovan Vreme: 27.01.2014 10:39h

    Glupog li odgovora(nikoga nisu izuli osim mene).Pa na kojoj se to granici svi proveravaju????!! Uvek je bilo slobodno carinsko uverenje.

  • Ivan Vreme: 27.01.2014 16:10h

    Golubovicka bolje PrVO dugove da vrati pa onda neka se odmara od nerada

  • mimi1999 Vreme: 27.01.2014 17:59h

    Majko rodjena .... Sva rascerupana . Da nisu otisli da onog njenog bivseg Turcina zovu da im bude kum......

  • nedjo Vreme: 27.01.2014 18:42h

    propade mi dan

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP