Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

IZNENAĐENJE!

Jelena i Doris večeras u "Iks faktoru"!

Autor: A. O. | 28.01.2014 - 09:24:00h | Komentara: 5

Još jedna gošća u "Iks Faktoru"! Pored popularne pop pevačice Jelene Rozge koja za sve gledaoce priprema spektakularan nastup samo za ovu priliku, u revijalnom delu popularnog regionalnog šou programa nastupiće još jedna popularna pevačica iz Hrvatske: Doris Dragović!

Doris Dragović

Doris Dragović

Kako nezvanično saznajemo, takmičari „Iks Faktora“ jedva čekaju da čuju savete poznatih pevačica, a uzbuđenje raste i zbog pozitivne treme pred četvrtu lajv emisiju.
- Istina je da sam se poslednji priključio finalistima, ali baš zato imam i veću odgovornost pred gledaocima koji su me vratili u takmičenje. Jedva čekam emisiju, pripremam nešo potpuno drugačije – emotivnu baladu od Tutti Frutti Benda! – zadovoljno ističe Maid Hećimović.
Njegov kolega iz Željkove grupe, Daniel Kajmakoski ovoga puta predstaviće se pesmom američke pop grupe OneRepublic - Counting Stars, dok će Kristinini “Doktori” otpevati jednu veoma optimističnu pesmu koja će se sigurno dopasti njihovim brojnim fanovima.
Šta će ostali finalisti pevati i kako će njihovi nastupi izgledati videćemo u novoj epizodi “X Faktora” koja je na programu  večeras od 21:00 na TV Pink.

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Poslednji komentari
  • marija Vreme: 28.01.2014 10:36h

    Da li je TV Pink (inace riznica nase kulture), ekspozitura Hrvatskih pevaca u Srbiji, pa cak i onih koji kazu da su "ubili 11 Srba" (Doris)? Gde su nasi pevaci i koliko ih je na Hrvatskim medijima? Gradjani nisu zaboravili apel upucen njima, da ne kupuju robu iz Hrvatske, kada su interesi vlasnika Pink TV bili ugrozeni! Red je da se prestane sa duplim standardima, jer u ovoj zemlji jos uvek ima MISLECIH!

  • Vitez Vreme: 28.01.2014 14:55h

    Ne možemo mi bez njih. Ne dovodi ih samo Pink, ima ih i na RTS. Nikola Kojo u svoj nazovi šou program svaki put dovede po nekog iz Krvatske. A program mu je bez veze, zanimljivije je kod Lee Kiš. Tako da zbog ovoga definitivno ne plaćam predplatu.

  • nedjo Vreme: 28.01.2014 17:24h

    nikola kojo i šou svih vremena je nešto najbolje na tv-u

  • mila Vreme: 30.01.2014 11:14h

    SRAMOTA SRAMOTA pa mi smo srbi takvi od toliko nasih dobrih pevaca dolaze Hrvati BRUKA .....

  • Radoje Vreme: 30.01.2014 11:29h

    Krajnje je vreme da se kaze "dosta" hrvatskim pevacima i pevaljkama. Srbija ide na sud a oni uzimaju nase pare. Dosta, dosta... Pa i nasi bezveznjaci koji vode razne bezvezne emisije, mora da prestanu da pozivaju svakoga. Imamo mi fala bogu dosta nasih umetnika. Srbija je zlatna zemlja. A Kojo je obican bumbar...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP