Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

RAT U NAJAVI

Jelena i Vendi spavaju u istom krevetu

Autor: Dragana Tripić | 09.02.2014 - 19:17:00h | Komentara: 7

Iako su njihovi raniji sukobi navodili na to da se Vesna Vukelić i Jelena Golubović više nikada neće spojiti, njih dve će uskoro biti rame uz rame, i to u bračnom krevetu.

Jelena Golubović

Jelena Golubović: Uskoro u novom rijalitiju | Foto: Oliver Bunić

Naime, kako „Alo“ saznaje, rediteljka i pevačica su nedavno počele da snimaju novi rijaliti program, pod nazivom „Odavno posvađane“, u kojem će ih kamere snimati 24 časa, a sve je smišljeno tako da njih dve žive u istom stanu i spavaju u istom krevetu.

- Organizatori novog rijalitija došli su na ideju da spoje dve ljute protivnice u novom rijaliti programu „Odavno posvađane”, a koji će se emitovati na Televiziji „Pink“. S obzirom na to da su njih dve potpuno različite osobe u svakom pogledu, produkcija je ubeđena da spoj Jelene i Vendi mora izazvati pravu revoluciju kod gledalaca- priča naš dobro obavešten izvor.

Vesna Vukelić Vendi

Vesna Vukelić Vendi: Čeka je zanimljiv period! | Foto: Zoran Ilić

- Njih dve će 24 časa biti zatvorene u jednom stanu gde će živeti zajedno, upućene jedna na drugu, a što podrazumeva da će od ujutro do uveče sve deliti, od kašike do postelje. U ovom formatu nije dozvoljen fiziki kontakt, te se pretpostavlja da će svađe biti žučne i do sada neviđene. Njih dve ne razgovaraju više od deset godina, pa će biti izuzetno zanimljivo videti kako se bore za nagradu koja će biti interesantna, a publika će sms glasanjem odabrati ko je njihov pobednik - dodaje naš izvor.

Kako će se snaći, da li će zakopati ratne sekire ili će ipak biti čupanja za kosu, tuče, suza i vređanja ostaje da se vidimo.
Kako bismo dobili komantar od Vukelićeve i Golubovićeve pozvali smo ih, ali smo komentar dobili samo od rediteljke koja nam je misteriozno rekla:
-Ne bih da pričam o tome.

Vendi htela da bije Jelenu

Netpeljivost i svađa između Vesne Vukelić Vendi i Jelene Golubović, datira još od oktobra 2002. godine, kada su se njih dve posvađale emisiji koju je tada vodila i uređivala Jelena Bačić Alimpić. Iako su se tada prvi puta srele, Jelena i Vendi izrekle su salve uvreda na račun jedna druge, što je u to vreme bio pravi skandal. Vesna je tada u svom stilu rediteljku nazvala mišem, komentarišući njen fizički izgled u pogrdnom smislu, dok joj je Golubovićeva stalno upadala u reč što je Vesnu dodatno iritiralo.

Poslednji komentari
  • mare Vreme: 09.02.2014 23:27h

    Pevacica i rediteljka?!?!?! Ova je rediteljka kao sto je Vendi pevacica i obratno...

  • s, Vreme: 10.02.2014 05:51h

    Takvu perverziju je samo Pink mogao da smisli. Dve lujke u istim krevetu. Ne hvala, ja ovo necu gledati.

  • donka Vreme: 10.02.2014 07:21h

    dokle ide srpski sado-mazo? koja to bolesna glava rezira ovakve bljuvotine I truje srpsku mladost? dakle, ovo je zaista smak sveta!!!!

  • karalaki Vreme: 10.02.2014 08:22h

    od farme ništa ne gledam, sad me je ovo obradovalo da ostajem bez reči.

  • Vitez Vreme: 10.02.2014 09:12h

    Baš lepo, ovaj Pink radi na edukaciji naroda. Ne sumljam u kvalitet, ovo su vrsne umetnice, karakterne žene i td. kad bi se zajeb... Aman, zaman.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP