Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

TAKMIČARI NA IVICI ŽIVACA:

Jelena nas psihički maltretira! (VIDEO)

Autor: Alo! | 28.04.2015 - 14:30:00h | Komentara: 7

Jelena Golubović zamerila se većini cimera u vili rijalitija "Parovi". Jedne večeri ih je toliko razljutila da su počeli svi da viči kako ih rediteljka psihički maltretira.

Jelena Golubović

Jelena Golubović "maltretira" sve učesnike | Foto: Youtube Screenshot

Dok je sedela sa ukućanima u dvorištu, Jelena je sve vreme vikala "prvo mesto", što je većinu prisutnih izvelo iz takta.
Ivan Marinković je ubrzo odustao i otišao iz dvorišta, nekoliko njih je pokušalo da joj uzvrati istom merom, a Atina je iz sveg glasa vikala produkciji da joj pošalju psihijatra jer je ovo psihičko maltretiranje.

Poslednji komentari
  • NINA Vreme: 28.04.2015 14:42h

    Doticna gospodjica vec duze vreme maltretira psihicki ukucane. Ponasa se kao da joj je prvo mesto zagarantovano. Ako joj je neko obecao prvo mesto onda neka joj ga daju, pa nek ostale ukucane ostavi na miru.

  • gaga Vreme: 28.04.2015 15:08h

    Zen je teski bolesnik...

  • Mica Vreme: 28.04.2015 15:43h

    Ova Jelena stvarno nije normalna... To joj je glavni adut, i jedino sto zaista ume... Da izludjuje druge ljude, smireno i sa osmehom na lici. A ima osmeh takav, da se jasno vidi njena dijagnoza. Ne sme kao takva da pobedi, bolje da i onaj neotesani Zmaj pobedi, samo ona ne...

  • Martina Vreme: 28.04.2015 16:02h

    Pa kad ne shvatate da se igra sa vama, vec se samo derete na nju, i nazivate je ludom i nakazom, a pogotovo Atina. Ona vas je sve procitala kao bibliju i zna sta vas pecka pa kad se vi derete na nju ona vam lepo sa osmehom uzvraca. Pa sad vi kako hocete. Jelena je jako kulturna , inteligentna , jako pametna i mentalno jaka. Jelena je rodjena za reality. Samo napred Jeco golubovi koji su te shvatili i zavoleli su us tebe do pobede !

  • To je igra Vreme: 28.04.2015 16:16h

    Stavka "psihicko maltretiranje" ne postoji u ugovorima za bilo koji rijaliti. Apsolutno je dozvoljeno sve sem fizickog nasilja i rasne, verske, nacionalne diskriminacije. Jelenu konstantno vredjaju na sve moguce nacine (pljuvanje na konto fizickog izgleda, da je psihicki bolesnik...), pa niko nije sem nje kaznjavan za takvo psihicko maltretiranje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP