Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PREUZELA JOJ TITULU

Jelena očajna zbog Nataše Šavije!

Autor: Alo.rs | 22.06.2015 - 14:35:00h | Komentara: 8

Kako se bliži finale, manekenka i pevačica Nataša Šavija sve je više u centru pažnje medija, što je najviše zasmetalo rediteljki Jeleni Golubović.

Jelena Golubović

Jelena Golubović

Dok su je ostali kritikovali, Nataša Šavija polako je izbila u prvi plan i osvojila simpatije gledalaca. A poslednji podaci kažu da je upravo Nataša dobila najviše glasova publike.

- Nataša je inicijator svih svađa. Ona se bori za reč i ćutala je dugo. Jasna mi je i ona, a i drugima - rekla je Jelena Golubović.

Nataša Šavija

Nataša Šavija

Manekenka je prvo šokirala javnost pričom da je bila u vezi sa fudbalerima, zatim da joj je smisao da nađe bogatog dečka, da bi, pred finale koje će se održati 28. juna, pokazala svoju, za sada, nepoznatu stranu.

Od devojke, za koju se pričalo “ima sliku, nema ton” postala je brbljivica broj jedan i dospela na prvo mesto, kada je reč o popularnosti.

Poslednji komentari
  • Nadja Vreme: 22.06.2015 15:48h

    Jedini pravi igrac je jelena,ona igra igru po pravilima,natasa nemoze da se poredi jer dok ne ispuni ono sto je obecala pred svima evo orlici stizu,nema sta da trazi.Ali peconi namesta sve pa me nebi cudilo da pobedi i baba savka ili veljo ili neki putnik namernik jer i ovako para nema,pa ce nagradu dobiti onaj koji nece traziti pare.

  • KADA BUDALA PROGOVORI, PAMETAN ZACUTI Vreme: 22.06.2015 15:50h

    Zasto dezinformisete citaoce???? Prvo, Natasa je u slaboj konkurenciji bila na prvom mestu o kojem pisete. Drugo, Jelena zbog nje nije uopste '' ocajna'', sto znaci da je Natasa nebitna osoba. Kakva manekenka, kakva pevacica. Gluposti!!! Kada progovori samo glupost iz nje izlazi. Vi kao da ne gledate sta se tamo desava. STRASNO!!!!!

  • Dezinformacija Vreme: 22.06.2015 19:08h

    Jelena je rekla da je ocajna kakvu poruku salje mladim devojkama Natasa. Koliko sam video, Gastoz se najvise potresao sto se Natasa probudila, cak je upozorio sve ukucane da je ne dizu.

  • sasa Vreme: 22.06.2015 19:17h

    Jelena je jedini pravi igrac.Produkcija izbacuje pa vraca pa ih informise pa stimulise svadje.Nakraju uvodi debile Igora nebitnog,Savku brkatu cavku i hvala vam ljepo svima Velimiru ne znam kog sam roda.Mislila sam da su parovi dno ali posle nabrojanih i naravno pusacice Natase sam se uverila da ima od zla gore.

  • tanja Vreme: 22.06.2015 21:29h

    Savija kasno je Jelena je prvo mesto a ti ispadas

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP