Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

POHVALILA SE POZNANSTVOM SA POLITIČARIMA

Jelena: Palma i Velja su moji drugari!

Autor: Biljana Radulović | 04.06.2015 - 20:00:00h | Komentara: 3

Nakon što se nedavno hvalila da je upoznala Vladimira Putina, predsednika Ruske Federacije, učesnica „Parova“ Jelena Golubović je istakla da se druži i sa srpskim političarima. Rediteljka je otkrila da su njeni dobri prijatelji bivši gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma i lider Nove Srbije Velimir Ilić.

Ona ima recept  kako do političara

Ona ima recept kako do političara | Foto: Rajko Ristić

Tačnije, nakon što je ujak Mimi Oro u programu uživo rekao da je iz Jagodine, Golubovićeva je skočila da objasni da ga i ona poznaje.
- I ja poznajem Palmu! On i Velja Ilić su moji dobri prijatelji i divni ljudi.

Dragan Marković

Dragan Marković | Foto: Đorđe Kojadinović

Jelena: Upoznala sam Putina

Rediteljka se u poslednjih nekoliko dana u rijalitiju hvali da se nekoliko puta srela sa predsednikom Rusije.
- Dok sam studirala u Ukrajini, da bih zaradila novac radila sam kao prevodilac. Tako sam se nekoliko puta našla u društvu Putina jer sam u svojstvu prevodioca sa vrlo bitnim ukrainskim ličnostima išla sa njim na sastanak - pričala je Golubovićeva, koju su učesnici prozivali kako bi trebalo da pozove njegove glasače da je podrže. Naravno, u šali.

Jedno veče samo svi zajedno sa još dvoje naših zajedničkih prijatelja bili na večeri. Super smo se proveli, baš nam je bilo prijatno i pričali smo o svemu. A neka kaže nešto o Jagodini i Mimin ujak - hvalila se Jelena kako ne bi ispalo da samo oni poznaju krem srpskog političkog društva.

S obzirom na to da je Jelena u nekoliko navrata uhvaćena u laži i različitim pričama, koje je sama iskonstruisala, odlučili smo da proverimo i ovu. Kada smo pozvali Palmu da ga pitamo za poznanstvo sa Golubovićevom, samo što se nije prekrstio od čuda.

- Ma kakva, bre, Jelena Golubović! Nikada je nisam sreo, oči joj nisam video uživo, ni u prolazu, a kamoli da sam sedeo sa njom za istim stolom. Znam kako izgleda samo na osnovu onoga što sam video na televiziji - kaže Marković.

Ko je ta Jelena?: Velja i Palma

Ko je ta Jelena?: Velja i Palma | Foto: Emil Čonkić


Sa druge strane, do zaključenja ovog broja ministar za vanredne situacije Velja Ilić nije želeo da odgovori na naše pozive i poruke u vezi sa rediteljkom, pa ostaje nedoumica da li se ta tajna večera zaista dogodila ili ne. U svakom slučaju, u laži su kratke noge, pa ćemo uskoro saznati da li je Jelena priču izmislila kako bi pridobila glasove političara ili se oni stide poznanstva sa učesnicom rijalitija, pa se distanciraju.

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić | Foto: Marko Metlaš

Golubovićeva: Glasala sam za Vučića


Nakon izbora na kojima je Srpska napredna stranka trijumfovala, Jelena je za „Alo!“ otvoreno priznala da je zaokružila njihov broj.
- Ja sam javno na Savskom vencu, gde sam rođena, pred svima rekla da sam glasala za Aleksandra Vučića i javno čestitala političku slavu Svetu Petku. Vidi se da je Aleksandar Vučić taj koji drži sve konce kada je Vlada u pitanju, ima odličnu memoriju, logiku, energiju, hrabar je - obasula je tada komplimentima Golubovićeva lidera naprednjaka.

Poslednji komentari
  • iks Vreme: 05.06.2015 00:01h

    A gde je gospodinu draganu kaciga?

  • Zena carica Vreme: 05.06.2015 03:19h

    Verovatno je blefirala da zaplasi Miminog ujaka koji ju je pljuvao i pitala ga kako trosi novac Jagodinaca. Kad je pomenula da je sedela za istim stolom sa Palmom, ujko postao mnogo ljubazniji i cak ju je pozvao da gostuje na Danima komedije.

  • brat Radoje Vreme: 05.06.2015 07:36h

    Jelena sada ima 120 kg, mozda su se upoynali kad je imala 70 kg. Ili voli magistarka Jeca da debelo laze.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP