Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

MUKE AKADEMSKE

Jelena: S kim da se družim kad ste svi glupi? (VIDEO)

Autor: Alo! | 06.05.2015 - 19:30:00h | Komentara: 8

Poznato je da se Jelena Golubović ne slaže sa ostalim takmičarima, pa svakodnevno možemo da gledamo svađe između nje i drugih takmičara.

Jelena Golubović

Jelena Golubović | Foto: Youtube Screenshot

Nekoliko takmičara napalo je rediteljku zašto se tako ponaša prema ostalima, ali je Jelena imala spreman odgovor:

- Kako da budem dobra s nekim kad je 70% vas neobrazovano? Nemate suštinu, nemate priču, ne čitate knjige, nema fond reči... Ja nemam s kim da pričam!

Na to se nastavio Gastoz i rekao Jeleni kako je ona jedna monotona osoba jer "svaki put ima istu fiziku".

Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 06.05.2015 19:52h

    Ove neobrazovane i proste devojke u vili "Parova" imaju više duše i srca od ove isfolirane, nazovi "rediteljke" koja zna jedino da režira skandale i histerične ispade! Ono što je radila ostalim ukućanima dok je satima lupala u metalne stvari i u zid i unedogled ponavljala istu rečenicu, spada u psihičko maltretiranje i mentalno silovanje, za koje ona optužuje, Produkciju TV HAPPY! Ona nema sa kime da priča, jer ne ume da ostvari običnu ljudsku komunikaciju, nego odmah isteruje neku svoju imaginarnu pravdu i tera inat svima! Ne može tako sa ljudima, a usput, nijednom nije ništa ni skuvala, niti oprala, niti pokazala najobičnije znanje za jednu ženu koja je ušla u četvrtu deceniju. Bleferka i izgubljen slučaj.

  • Martina Vreme: 06.05.2015 21:39h

    @Miki Jelena je pametnija od svih elitnih prostakusa ! Ne znam i ne razumem da neko ima toliko mrznje u sebi kao sto ga ima Atina ,Mimi, Tijana Gastoz i ostali olosi. Pa zar je u redu da vam ovakve devojke niskog morala reprezentuju Srbiju ,velika sramota ! Jelena je u pravu sto im je to rekla ,jer da su pametni oni bih shvatili da je ovo sou gde treba da pokazu svoje pravo lice , kao ko su i sta su lepo ponasanje ,kulturu ,inteligenciju, kreativnost, itd a ne da nam tu pokazuju plastiku ,opijanje polugole guzice i prostotu i ulicno ponasanje, toga imamo na pretek ,Ja nebih ni jednu od ovih primila na rad u mojoj firmi pa cak ni za cistacicu . Jelena je jedna divna devojka koja je obrazovana ,kulturna ,inteligentna i ima dusu vecu od ovih ima karizmu i jako je pozitivna. Zelim joj sve najbolje i mnogo uspeha u daljnjem zivotu. A za njeno godiste ona ima 35 godina i rodjena je 1.7.1979 godine jos je ona daleko od cetvrte decenije !

  • 011 Vreme: 06.05.2015 22:30h

    Potpuno je u pravu, kao i uvek.

  • zoran Vreme: 06.05.2015 23:45h

    Ona i njena pamet se doKazala na kvizu..Ona je Inteligentna i pametna kao trogodisnja curka..Curke molim za izvinjenje ako su se uvredile zbog poredjenja sa doticnom fejkerkom!

  • Misha Vreme: 07.05.2015 01:42h

    Ovo shto se dogadja na TV HAPPY u vili parovi, je zbilja unikum i nazalost jasno oslikava moralni pad Srbije. Forsiranje jednog stocara iz Shipova do ideopoklonstva je zaista porazavajuce. Davati toliki publicitet jednom ne edukovanom coveku, kao i raznoraznim starleticama, satorskim igracicama, tzv pevacicama deformisanih silikonskim umetcima, koje se dice svojim prostaklucima, je vishe nego jasna slika, moralnog posrnuca danashnje mlade populacije Srbije. Ono shto je normalnom coveku predstavlja blam, mnogim ukucanima je dika i javno to demonstriraju pred kamerama. Promovisati prostakluk, bahatost i nemoral ne moze biti, niti sme biti javno promovisana. Josh samo da stocara iz Shipova proglase Titom i ubede nas da je to OK, ili da nam amoralne starletice postanu uzori. Strasno. Ovo je katastrofalno posrnuce urednicke politike doticne kuce. Protiv sam cenzure, ali postoji prag ispod kojeg se IPAK ne sme ici.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP