Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PAPARAZZO!

Jelena se kristalima štiti od Divninih vradžbina!

Autor: B. Radulović | 03.03.2014 - 21:30:00h | Komentara: 3

Pobednica „Farme 5“ Jelena Golubović kristalima se štiti od crne magije, koju je na nju, kako tvrdi, bacila bivša cimerka iz rijalitija Divna Karleuša! Paparaco „Alo!“ je, naime, uslikao rediteljku kako izlazi iz prodavnice kristala, u kojoj je pazarila tigrovo oko i crni turmalin, koji se inače koriste za zaštitu od crne magije, a kada smo je pozvali da je pitamo zbog čega je bila u ovoj neuobičajenoj kupovini, ona nam je zbunjeno rekla:

Najpre je pažljivo  razgledala kristale...

Najpre je pažljivo razgledala kristale... | Foto: Nebojša Marković

 - To je moja intimna stvar, molim vas, nemojte da se igrate takvim stvarima!

... a kad je  pronašla one  koje je tražila...

... a kad je pronašla one koje je tražila... | Foto: Nebojša Marković

 Kada smo je uverili da nam namere nisu loše, priznala nam je da se njenoj porodici dešavaju čudne stvari, za koje smatra da su posledica crne magije!

- Otkad sam izašla sa farme, dešavaju se čudne stvari. Ne mogu da se oporavim, glas mi nestaje i ne mogu da pričam, zbog čega sam krenula i na akupunkturu, ali mi ne pomaže. Pored svega toga, patim i od nesanice, a moj rođeni brat ima strašne bolove u stomaku i lekari već mesecima ne mogu ultrazvukom da ustanove o čemu se radi. Moja snajka, koja nikada nije imala zdravstvenih problema, sada ne može da reguliše pritisak. Sve to me je navelo da pomislim da mi neko širi negativnu energiju, koja se u narodu zove crna magija. Sami ste bili svedoci kada mi je Divna Karleuša na farmi rekla: „Ti i tvoja porodica ćete moliti da prestane“. Tada nisam znala o čemu priča, ali mislim da sada počinjem da shvatam - kaže Jelena i dodaje da se često seti situacije iz rijalitija kada joj je Divna pokidala ogrlicu sa biserima koja joj je bila talisman.

... nije ni pitala  za cenu...

... nije ni pitala za cenu... | Foto: Nebojša Marković

 - Ona mi je tada pokidala lančić upravo sa kristalima protiv crne magije jer je bila ljuta zato što pevam pesme Cece Ražnatović, a ne pesme njene ćerke Jelene. Iako je bila na jakoj struni, ogrlica se rasula, dok običan končić na kojem je bila ikona Bogorodice iz Hilandara, koji sam takođe imala u tom trenutku oko vrata, nije pukao. Ipak su to neki znaci i zato sam rešila da kupim kristale kako bi me zaštitili od takve energije i ljudi. Neka joj služi na čast, a ja ću svoj glas izlečiti i otkloniti sve zdravstvene probleme. Kao što vidite, vera u boga je i dalje jača od svih negativnih energija - zaključuje Golubovićeva.

Razočarana  cimerkom:  Divna Karleuša

Ne odgovara na pozive "Alo!": Divna Karleuša | Foto: Nebojša Marković

 Ovim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od Divne Karleuše, ali ona do zaključenja ovog broja „Alo!“ nije odgovarala na naše pozive.

Poslednji komentari
  • hm Vreme: 04.03.2014 09:33h

    I to je akademski,fakultetski obrazovan gradjanin nase zemlje i to ne nekog privatnog fakulteta*plati pa klati*nego devojka zavrsila studije u inostranstvu na prestiznom fakultetu !? Da je polu-pismena seljancica pa da veruje u crnu magiju ali ovako...

  • Autohton Vreme: 04.03.2014 13:32h

    Kad tebe izbace iz kuce i kad te ne vide i ne cuju bar 6 meseci doci ce do neverovatnog oporavka.GARANT! Pazi kristali? Da si mi sestra odreko bi te se preko novina.Ljudi napaceni zbog tvog ponasanja.Pa mozda i zasluzuju kad ti tolerisu ponasanje i odvale..Btw ako su se ti "mocni" kristali rasuli a Bogorodica ostala,da se ti "intelektualko" mozda ne obracas na pogresnu adresu???

  • ana Vreme: 04.03.2014 13:59h

    Jeco, sve je moguće, ne daj se i veruj u sebe. Ti si pokazala da si mentalni pobednik mnogih ljudskih beda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP