Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

OVO „ZADOVOLJSTVO“ JE KOŠTALO 500 EVRA

Jelena šutirala Velju i grebala Sašku!

Autor: B. R. | 17.06.2015 - 09:30:00h | Komentara: 7

Rediteljka Jelena Golubović očigledno je odlučila da od režiranja drame u rijalitiju „Parovi“, pređe na krimić. Zato je od uloge žrtve uskočila u ulogu harambaše koji tuče ukućane. Prvi na listi su joj bili Crnogorac Velimir Velja Marinović i pevačica Saška Karan.

Postala agresivna: Jelena  Golubović

Postala agresivna: Jelena Golubović

Po principu „ne diraj lava dok spava“ Jelena je potpuno podivljala jer ju je Veljina gimnastika, kojom se razbuđivao u spavaćaj sobi, ujutru probudila. Revoltirana njegovom nepažnjom i samoživošću skočila je i vikala mu da prestane, jer je spavaća soba za spavanje, ali je on nije poslušao. Bunovna i mrzovoljna skočila je iz kreveta i krenula da ga šutira, nakon čega ju je on odgurnuo, pa su Ejmi i Igor Iks uspeli da ih smire. Zbog fizičkog nasilja, Golubovićevoj je istog trenutka oduzeto 500 evra od honorara.

Velimir Marinović

Velimir Marinović


- Ti si ovde povlašćana. Kažnjena si minimalno za to što si me šutirala. Trebalo je da budeš izbačena kao Hasan Dudić. Nadam se da će se tvoji glasači opametiti i više neće bacati pare i slati poruke da te podrže - vikao je Velja, na šta se nadovezala Saška Karan, koja se već danima svađa sa rediteljkom.

Saška Karan

Saška Karan


- Ako misliš da niko nije video kako si mi izgrebala ruke jutros dok si prolazila pored mene, varaš se. Evo ostali su mi tragovi tvojih noktiju. Ti si žena koja treba da ide na lečenje, a ne da se švrćka po rijalitijima. Bolje bi ti bilo da režiraš neku predstavu, jer si poznata kao rijaliti učesnik, a ne kao rediteljka - oplela je Saška po Jeleni, koja se sve vreme smeškala i nije demantovala navode pevačice da ju je napala u štoku vrata dok su se mimoilazile.
Poslednji komentari
  • Worm Vreme: 17.06.2015 09:51h

    Odavno ne videh ljigavije stvorenje od ovog Velje. Laze kako zine i totalni je losak a o njegovom pevanju"je suvisno govoriti.

  • GLUMICA Vreme: 17.06.2015 11:30h

    ova kvazi rediteljka ima problem ne samo sa ponasanjem i blebetanjem kojekakvih gluposti nego je zena tezak PSIHO koga treba drzati pod kontrolom...brka za sta se ona predstavlja...kulturni radnik...jao,Boze !!!

  • PODMUKLICA VELJA Vreme: 17.06.2015 11:34h

    Nema podmuklije osobe od Velje Crnogorca. Pa Igora. Jedino sto su obojica ,,samo prosecni'' muzicari - ali ima i boljiiih. Jelena G. je takva kakva je sa svim vrlinama i manama -ali iskrena. GREH OD BOGA JE ONA IZMISLJOTINA U CASOPISU ,,Svet''. Pod hitno da SE MAJKA Jelene G. OBRATI JAVNOSTI POVODOM OVE STRASNE IZMOSLJOTINE - ILI DA SE Jeleni Golubovic DA PROSTOR DA DEMANTUJE OVAKVU LAZ (jer poznato je koliko ona zeli da postane majka). Moguce je da je ovoj izmosljotini kumovala pevacica ZLA ZORICA MARKOVIC ili Maric...

  • KALUDJER Vreme: 17.06.2015 12:21h

    DALI JE VELJA ZORICI SVACA.

  • PODMUKAO TIP VELJA Vreme: 17.06.2015 14:26h

    Tako se prica ali i ne mora da je tacno. Velja le lepuskast muzicar - ali samo jedan od mnogih jer mnogo boljih pevaca od njega je. Igor Kostic - da mu ne bese Mine Kostic ne bi bio ovo sto je sada. Zorica Markovic kvalitetan pevac ali LOS COVEK U DUSI BAS KAO I VELJA. Sto pre da majka Jelena G. gostuje u nekoj emisiji i demantuje one ,,bolne'' izmisljotine u casopisu ,,Svet'' - ciji je tvorac mozda ZLA ZORICA MARKOVIC a novine ko novine od prodaje zive. Zna se koliko Jelena zeli da postane majka i greh od Boga je pisati takve stvari. Jelena ima mnogo mana ali ostali u vili mnogo vecih. A da li ima mentalni problem i to nije neresivo. Mnogo je lekara, prefesora koji uz ,,terapiju'' najnormalnije funkcionisu kao porodicni i poslovni ljudi. Ovi ,,kao zdravi'' cesce prave probleme.Velja potseca na bivseg muza Goce Trzan (samo onaj bivsi galami) ovaj Velja cuti - PODMUKAO TIP.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP