Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

VELJA:

Jelenine priče me nisu odvojile od supruge

Autor: B. R. | 01.07.2015 - 07:30:00h | Komentara: 19

Iako je tokom rijalitija „Parovi“ Jelena Golubović tvrdila da pevač Velimir Marjanović vara suprugu, mi smo ih uslikali zajedno. Očigledno da ove informacije nisu razdvojile bračni par.

Čuva ženu od zlih jezika

Čuva ženu od zlih jezika

- Nas dvoje svuda idemo zajedno, tako da ta Jelenina priča kako sam u provodu bio sa drugom ženom pada u vodu. Ona je sve izmišljala i sama režirala priče kako bi nas ljutila.

Srećom, moja supruga je tolerantna i shvata da je to sve igra, mada da nije takva, ne bi ni mogao da budem u rijalitiju. Svi moji prijatelji su zgroženi ponašanjem Golubovićeve, tako da to govori kako se pokazala - kaže Velja, koji tvrdi da je posle rijalitija dobio na popularnost, ali da nije digao cenu nastupa.
Poslednji komentari
  • srbin Vreme: 01.07.2015 07:44h

    Ja većeg papučara,nisam sreo,pa bedo jedna,ulizuješ se,buljavoj Zorici,viriš ispod njenog rpa,napadaš na Zmaja,što vredja žene,a ti si bedniče vredjao Jelenu na najgori mogući način,to samo govori kolko si nestabilna ličnost,možeš ti kolko hoćeš,da hvališ samog sebe,čuj kolka mu je popularnost,on sad eto karakter pa neće povećati cenu nastupanja.Jelena je pobednik sama protiv svih,Svi koji su ispadali njihovi glasači su glasali za psihički poremećenog Gastoza,i ti si sa Zoricom potrošio na porukama,samo da nebi Jelena pobedila eto kolko si ZLOBAN

  • KALUDJER Vreme: 01.07.2015 07:50h

    Koje ovaj uvlakac

  • boba Vreme: 01.07.2015 08:02h

    velja je jedna prostacina, osudjuje jelenu koja je kulturno pricala i pricala istinu,a sta je on rekao jeleni sa jij treba k..... od komja'a uvek je bio na zoricinom ramenu za plakanje, pobesneo je kad ga je produkcija izbacila,on je vise bio dosadan nego zmaj i saska

  • penzionerka Vreme: 01.07.2015 08:18h

    Bas mu je zgodna zena i neka im je sa srecom.Jelena je isprazna i zla osoba kojoj smeta svako ko nju ne slusa i ne radi onako kako to ona zeli a sve u njenu korist.Neka se vole i slazu ovo dvoje mladih ljudi jer to je onda prava stvar.

  • Moya Vreme: 01.07.2015 09:21h

    Postoji velika opasniost da Ilija samonazvan zmaj izvrsi krivicno delo i povredi Gastozza,predlazem da se stupi u kontakt sa happytv jert nigde nemogu da nadjem kako da ih kontaktiram jer ce se uskoro desiti mnogo toga nepozeljno a i moguce je ubistvo jer Ilijas Grahovac je bolesna osoba,molim svako ko ovo procita da stupi u kontakt sa televizijom koja gleda svoje interese i kad bude kasno ondak ce reagovati . IZBACITE SAMONAZVANOG ZMAJA IZ PROGRAMA POD HITNO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP