Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

PRAVI SKANDALE I VAN RIJALITIJA

Jelenu Golubović putnici hteli da izbace iz autobusa! (VIDEO)

Autor: Blic | 20.07.2015 - 22:38:00h | Komentara: 12

Čini se da rijaliti zvezda Jelena Golubović ne bira ni vreme ni mesto kako bi započela novu svađu a poslednja u nizu desila se u autobusu na sred autoputa.

Ne može bez skandala i svađa: Jelena Golubović u raspravi sa vozačem / Foto: Rajko Ristić

Ne može bez skandala i svađa: Jelena Golubović u raspravi sa vozačem / Foto: Rajko Ristić

Povod za incident dogodio se kada je vozač autobusa, kojim se Jelena vraćala iz Vrnjačke Banje, stao na jednoj deonici puta nakon Kragujevca kako bi pomogao kolegi koji se našao u nevolji. Vozač je predložio da pokupi petoro najugroženijih i najmlađih putnika iz autobusa koji se pokvario na putu kako bi ih spasio od neprijatnosti da na vrelom danu čekaju da se otkloni kvar. Međutim, kada su umesto petoro, u autobus ušli gotovo svi putnici iz pokvarenog autobusa to je rediteljku Jelenu Golubović veoma uznemirilo.

-Čim su oni ušli, guma na našem autobusu je ulegla zbog prekomernog tereta a ja sam se uplašila da će se autobus, ako nastavimo sa tolikim teretom, prevrnuti zbog toga. Predložila sam da je bolje da sačekaju nekoliko minuta dok se kvar ne otkloni nego da svi rizikujemo život. Tu je već počela opšta svađa, a putnici su počeli da me napadaju-rekla je rediteljka i dodala da je palo dosta ružnih reči između nje i ostalih putnika pa su čak hteli i da joj plate da napusti autobus.

I dok je Jelena istakla da je jedini razlog njenog insistiranja da vožnju do Beograda ne nastave sa novim putnicima bio briga za opštu bezbednost, dotle se drugim putnicima to nije tako učinilo.

Ne može bez skandala i svađa: Jelena Golubović u raspravi sa vozačem / Foto: Rajko Ristić

Ne može bez skandala i svađa: Jelena Golubović u raspravi sa vozačem / Foto: Rajko Ristić

-Čim su oni ušli Jelena Golubović je počela da "drami". Rekla je da se plaši da će svi poginuti a jednoj ženi je zapretila da će je ošamariti ukoliko nastavi da je vređa-rekla je jedna od putnica koja se našla u autobusu za Beograd.

Svađa putnika je trajala desetak minuta, nakon čega je vozač autobusa razrešio situaciju tako što je zamolio nove putnike da izađu napolje a oni su nastavili dalje za Beograd bez "prekomernog" tereta.

Međutim, rasprava između Jelene i vozača autobusa nastavila se i po dolasku u Beograd. Video snimak ove rasprave pogledajte ovde.

Poslednji komentari
  • biljana Vreme: 20.07.2015 23:12h

    To Jecooo. Popravila si glasne zice i vracaj se u rialiti podhitno. Od Dusana pogotovo, a zatim neke Ane, pa Une i redom boli me i stomak i glava...Ti, Zmaj. Nikolas to je to. To treba...Veliki poljubac i nadam se ovih dana tvom ulasku u Maldive

  • losa.. Vreme: 21.07.2015 00:19h

    Ona je nastavila da se ponasa kao i u rijalitiju!Samoziva i zlobna! Pa je ovo dokaz da ona ne glumi,vec da je ustvari ista i privatno! Od nje se nije ni mogla ocekivati bolja reakcija,jer ona je poznata po tome sto je beskrupulozna i sasvim.. fejk licnost!

  • Sara Vreme: 21.07.2015 00:37h

    Jelena je potpuno u pravu,nije dozvoljeno prekomerno opterećenje ni jednog vozila,pa tako ni auotubusa,to je regulisano i Zakonom o bezbednosti saobraćaja.Ne daj Bože da se desila neka tragedija,ko bi bio kriv????Bravo Jelena!Svaki normalan i savestan građanin će pozdraviti ovaj postupak,to su trebali i novinari uraditi a ne da pišu gluposti.

  • CIRINELA Vreme: 21.07.2015 05:41h

    Dajte ljudi ne pričajte gluposti. Gradski autobusi ponekad voze i po 3 puta više putnika nego u ovom međugradskom. A o kakvoj osobi se radi vidi se po tome što je ona "uleglu gumu" videla tako što je izašla napolje i videla? Koji lažov , koji prevarant.-

  • mima Vreme: 21.07.2015 05:43h

    Ne zelim da branim gospodjicu Jelenu Golubovic, rediteljku, ali je u pravu i sa razlogom se plasila za svoj zivot. Vozac se poneo neodgovorno kada je u jedan autobus pokusao da "prebac" i putnike iz drugog autobusa. Zna se vrlo dobro koliko koji autobus moze da vozi putnika. Svakodnevno se na nasim putevima desavaju nesrece u kojima su velikim delom krivi vozaci. A to sto putnicima rediteljka nije bila simpaticna iz drugih razloga, nema nikakve veze sa ovim slucajem. Budimo realni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP