Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

ČLAN ŽIRIJA TVRDI DA JE DOBIO BATINE NAKON FINALA „PLES SA ZVEZDAMA“

Josipović: Fizički sam napadnut posle emisije!

Autor: B. Radulović | 18.06.2014 - 08:30:00h | Komentara: 3

Profesionalni plesač i član žirija tek završenog šoua “Ples sa zvezdama”, Aleksandar Josipović, kaže da je napadnut nakon finalne večeri u ponedeljak uveče ispred studija Televizije “Prva”. On tvrdi da ga je tukao i vređao Predrag Mićić, otac plesača Marka, koji je tokom ovog šoua bio parner glumice Tanje Bošković.

Šokiran: Aleksandar  Josipović

Šokiran: Aleksandar Josipović

- Posle finala, pred svedocima, verbalni i fizički napad od strane gospodina Predraga Mićića, direktora plesne škole RMP i bivšeg trenera - napisao je Josipović nekoliko sati nakon završetka finala, odakle je direktno otputovao za Amsterdam, gde živi.

Katarina Šišmanović

Katarina Šišmanović

Katarini sevnula „cicamaca“


Voditeljka Katarina Šišmanović nastupila je u revijalnom delu “Plesa sa zvezdama”, iako je ispala među prvima. Ona je briljirala prevrćući se oko kanapa koji je bio zakačen za plafon studija, oko kojeg je radila salto i skakala. Iako je bila u dugoj beloj haljini sa prorezima, voditeljka nije računala na fotoreporete koji su ispod nje, pa joj uzak triko ocrtavao više nego što je pokrivao, dok su joj najintimniji delovi sevali van veša.

- Samo sam šokiran onim što se desilo. Mislim da akcenat, po mom mišljenju, posle veoma uspešne prve sezone “Plesa sa zvezdama”, treba da bude na plesu, obrazovanju, kulturi, deci koja su zavoleli ples, a ne na nekulturi, agresiji i svim ostalim, po mom mišljenju, primitivnim i vulgarnim dešavanjima. Kako je to zemlja gde se prvi mačići bacaju u vodu, ja bih više da se okrenemo razvijanju plesa i plesne kulture, a ne nekulture pojedinaca. Što reče Gabi Novak “Pamtim samo sretne dane” - rekao nam je Aleksandar kada smo ga pitali da nam pojasni šta se zapravo desilo.

Sa druge strane, učesnik Marko Mićić, sin pomenutog Predraga, tvrdi da nikakvog sukoba nije bilo.

Tanja Bošković i Marko Mićić

Tanja Bošković i Marko Mićić


- Sve što je gospodin Aleksandar rekao, ja nisam video, niti sam prisustvovao bilo kakvom sukobu između njega i mog oca. Upravo sam stigao kući i tata mi kaže da su to sve izmišljotine, u šta ja i verujem, jer je moj otac gospodin čovek i ne bi sebi dopustio takvo ponašanje niti da nekoga tuče. Mislim da je to neki lični animozitet gospodina Josipovića prema mojoj porodici, sa kojom je nekada sarađivao. On i moj tata su 12 godina držali plesnu školu i Aleksandar je na svoj zahtev raskinuo saradnju i otišao dalje - objašnjava Marko, koji se našao u sredini ovih neizmirenih računa i dodaje:

- Bio sam mali kada se sve to dogodilo, tako da sam sa gospodinom Josipovićem imao korektan odnos i nisam tokom takmičenja njegove kritike shvatao lično već sam na sve klimao glavom. Sve što je uradio u životu poštujem, ali ne znam zašto je sada rekao da ga je moj otac napao.

Pobednik: Ivan  Mihailović

Pobednik: Ivan Mihailović

Ivan završio u bolnici nakon finala
 

Pobednik šoua Ivan Mihailović samo dan nakon proglašenja završio je u bolnici zbog ozbiljne povrede kolena.
- Sav sam ispovređivan i tek sada osećam bol, kada su se mišići malo ohladili, jer sam sve ove dane pred finale imao ludački tempo vežbanja. Nisam osećao bol dok sam igrao u finalu, a onda sam nastavio i na žurki da plešem, što je pogoršalo stanje. Moje telo kao glumca nije prosto naviklo na takvu tenziju mišića, jer smo poslednje dve nedelje vežbali po ceo dan, plus sam imao probe i predstave u pozorištu. Došlo je do zamora mišića i sada moram na razne terapije i masaže - kaže Ivan, za koga se šuška da je u vezi sa parnerkom Marijom Martinović, komentariše kroz osmeh.
- To što se priča dokaz je da smo toliko verno pričali priče o ljubavi kroz ples da smo ih ubedili.

Goca Tržan i Ana Kokić

Goca Tržan i Ana Kokić

Goca opipala Kokićevu


Luda noć u studiju u Ugrinovcima u bekstejdžu potuno je opustila pevače, koji su uz piće čekali da uđu u studio. Za to vreme, u ćaskanju su uživale i koleginice Goca Tržan i Ana Kokić, koje su pričale o vežbanju, kilogramima i ostalim ženskim temama. Kako bi proverila da je Ana dovoljno zategla guzu, Goca je odlučila je opipa kroz tanku belu haljinu koju je Kokićeva nosila. Sudeći po izrazu lica, Ana je bila iznenađena, a Goca zadovoljna onim što je lični trener njene koleginice postigao. Za to vreme, Gocin dečko Raša pratio je sve što se dešava u bekstejdžu.

Poslednji komentari
  • yordan Vreme: 18.06.2014 09:49h

    od jednog prekrasnog a pre svega humanog takmicenja ,doticni clan zirija je svojim nevaspitanjem pokusao da stvori sliku cirkuske arene vredjanjem ljudi cija imena bi trebao da izgovara sa strahopostovanjem i uvazavanjem.Samo je pokazao kako je mali i iskomplesirani gubitnik

  • Sasa Vreme: 18.06.2014 10:33h

    Tatica je tatica i normalno da ce ga braniti. "Gospodin" tata je verovatno ulozio silne novce za glasanje da mu sincic pobedi a nije. U svakom slucaju barem je to dobro sto je otislo u dobrotvorne svrhe i u propagiranje igre a NE U nasilje!

  • mirs Vreme: 18.06.2014 14:58h

    Stvarno mi nije jasno da neko može da poveruje da bi Aleksandar Josipović nešto tako izmislio.U pravu je Saša tata uložio parice,Namestio Boškovićku i nije ostvario cilj.Katastrofa od jedne predivne večeri sta se napravilo.Sto pre zaboraviti ovaj nemio dogadjaj,jer su svi članovi žirija fenomenalni,a anročito Josipović i Kostjukov.Bravo za Ivana i Mariju.Konačno da pobedi mladost i radost.Predivni su.Tanji Bošković ne priliči ponašanje u kome glumi čas zvezdu,čas dete.neka se malo spusti na zemlju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP