Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

NEĆE DA GA TUŽI

Jovana: Danijel je tri puta je pokušao da me zadavi!

Autor: Blic.rs | 13.01.2014 - 19:31:00h | Komentara: 2

Kada je prvi put nasrnuo i davio me, mislila sam da se to neće ponoviti, ali prevarila sam se, kaže bivša misica.

Nevolje u vezi Jovane i Danijela Alibabića, koji su u braku od 28. oktobra 2013, počele su, kako ona kaže pre mesec i po dana. Jovana tvrdi da je tada Danijel prvi put pokušao da je zadavi.

Jovana i Danijel

Jovana i Danijel

 - Mislila sam da se to više neće ponoviti, pa sam prešla preko toga. Sada znam da nisam trebala, ali tada sam, kao i sada, bila u šoku. Nakon toga me je hvatao za gušu i davio još dva puta, a poslednji je bio presudni da od njega odem. To se desilo nedelju dana pre Nove godine i tada sam definitivno presekla i odlučila da stavim tačku na naš brak - kaže Jovana za „Blic“.

Na pitanje zašto ga nije prijavila policiji za fizičko zlostavljanje Jovana kaže da je verovala da će moći sve da reši sa njim, u njihova četiri zida.
- Vaspitana sam da sve probleme u braku rešavam u kući, tako da nisam i ne planiram da podnosim tužbu protiv mog, još uvek zakonitog, supruga. Ni roditeljima nisam govorila šta se dešavalo. Saznali su tek kada sam ga napustila i vratila se u rodni Niš.
Jovana kaže da je još u šoku i da ne zna ni šta tačno sada oseća prema mužu ali da će na sudu, ukoliko bude morala, ispričati sve pa i to kako je shvatila da je Danijel naklonjen istom polu, zbog čega, kako tvrdi, nisu imali seksualne odnose.
- Sigurna sam da ga ne volim. Isto tako, nisam naučena ni da mrzim. Ne znam kako bih opisala ovo što osećam prema čoveku kojeg sam volela više od života i za kog sam se udala iz ljubavi - dodala je manekenka, koja je odlučna da se razvede nakon samo tri meseca braka.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 14.01.2014 00:06h

    boze sakloni

  • goran Vreme: 14.01.2014 18:51h

    vaspitavana da probleme resava u kuci pa ga zato nije prijavila policiji ali zato je pisala stampi i nastavlja rado da daje izjave??? ma daj, idi kuci.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP