Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Rijaliti šou

SVAKA ČAST

Jovana i Danijel Alibabić: Izgubili smo bebu, ali se ne predajemo!

Autor: Blic.rs | 05.11.2013 - 21:00:00h | Komentara: 0

Nakon što su na „Farmi“, koja ih je i zbližila, izgubili bebu, bračni par Alibabić ne gubi nadu da će imati minimum troje dece. Na to će ipak morati da čekaju, i to najmanje šest meseci, kako im je savetovao doktor.

- Gubitak deteta je nešto najstrašnije i najstresnije što nam se dogodilo, a to znaju svi parovi koji su preživeli isto. Međutim, budući da smo mladi i potpuno zdravi, ne sumnjamo da ćemo imati dosta dece. Minimum troje - kaže za „Blic“ Danijel, koji se nerado priseća tog događaja i o njemu još teže govori.

Jovana i Danijel

Jovana i Danijel

 - Nama se gubitak deteta desio, baš kao i sama trudnoća - potpuno neplanski. Okolnosti u kojima smo bili, kao i kamere koje su nas snimale 24 sata, nisu nam dozvoljavale da o tome otvoreno govorimo, kao i da iskreno patimo. Nekolicina farmera je znala šta nam se dogodilo, dok je za sve ostale, kao i za gledaoce, Jovana imala cistu na jajniku - priča nam pevač, dok se njegova supruga sa setom u glasu priseća svega.

- Trpela sam jake bolove. Danijel me je ubedio da se obratim organizatorima, koji su me odveli u bolnicu. Iako su prvo mislili da imam vanmateričnu trudnoću, ispostavilo se da sam imala spontani pobačaj. Ustanovili su da će moj organizam sam sve uraditi, kao i da ne moram na operaciju. Bila sam psihički slomljena, kao i svaka žena koja izgubi bebu - priseća se Jovana, i dodaje da ih je upravo taj gubitak zbližio i da su doneli odluku da ostatak života provedu skupa.

Bračni par Alibabić nedavno se vratio sa medenog meseca na Kubi.
- Kuba je na nas ostavila poseban utisak. Pamtićemo je po fenomenalnim plažama, ali i po bedi i siromaštvu. Prvih dana nam je zbog toga bilo teško da se opustimo, a posle smo prihvatili da je to tako i prilagodili smo se - kaže Danijel za „Blic“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP